Lørdag den 13., Søndag den 14. og mandag den 15.

Lørdag, den 13. september
Vi havde aftalt med Annie og Freddy, at vi efter morgenmaden kom ned forbi dem, og at vi så gik ned og tog bussen ind til Pourto Mogan. Og det gjorde vi så. Vi kom med bussen lidt i ti, og det tog ca. en time at køre derhen.
Vi gik lige lidt rundt i byen og var inde et sted og få kaffe og kage. Det var nogle kæmpestore og lækre kager vi fik. Den ene var en Baileys cheese Kake og den anden en Toblerohne cheese cake. De smagte begge to dejligt.
Bagefter gik vi hen på standen og lejede nogle sol senge og parasoller, og lå så der nogle timer. Vi var også i vandet et par gange. Det begyndte pludseligt at blæse op, så der kom nogle kraftige vindstød. Der var en markise på en restaurant, der løftede sig faretruende, så de blev nødt til, at rulle den ind.
Ved tre halv firetiden gik vi hen og fik en lille øl og sad så der, indtil vi gik hen til busholdepladsen, og tog bussen hjemad kl. 16:45. Annie og Freddy stod af ved rundkørslen, som vi var taget af sted fra om morgenen, medens vi kørte videre helt hen til Los Angeles. Vi var hjemme omkring klokken seks.
Så sad vi lidt på altanen, indtil det var tid til at få lidt at spise. Vi fik laksesteak med en bagt kartoffel til. Bagefter gik vi en lille tur, inden vi igen sad på altanen til vi skulle i seng.

Søndag den 14. september
I dag ville vi bare slappe af, og følge med i Heidis og Brians halvmaraton løb. Inden løbet startede var vi lige ovre i Spar og købe vand. Vi var lige kommet tilbage, da der var nogen der råbte nede fra gaden, om vi ikke gad lukke op. Det var så Anni og Freddy, der kom forbi. Så vi lavede så en kop kaffe og sad på altanen, medens jeg også fulgte med i løbet.
Bagefter fik vi et glas Sangria (uden frugt).
Da vi havde set, at både Brian og senere Heidi var kommet i mål, gik vi sammen med Annie og Freddy ned til Lidl, hvor vi skulle købe lidt ind. Derfra skiltes vi og gik hver til sit.
Så lagde vi os et par timer i haven, indtil vi gik op og sad på altanen.
Til aftensmad spiste vi pitabrød med salat og tun, og bagefter gik vi ned på strandpromenaden og hen på cafeen/restauranten hvor der kommer nogle mexicanere og spiller. Annie og Freddy kom også derned. Far og jeg bestilte en kande Sangria, Annie en kæmpe Is dessert og Freddy ville have en Lumomba. Her sad vi så, og hørte musik et par timer, inden vi gik en lille tur gennem strandpromenaden, hvor butikkerne var ved at lukke. Så gik vi hjem i seng.

Mandag den 15. september.
Vi var heldige i går, for vi havde ikke købt internet endnu, da det vi havde købt sidst vi var her, stadig duede. Men så efter vi havde set, at Heidi og Brian var kommet i mål, var det pludselig slut med internettet, så her til morgen var lige nede og købe noget, så vi igen kan komme på nettet.
I dag sprang jeg min morgengåtur over, og i stedet gik far og jeg en lang tur efter at vi bare lige havde spist lidt quark med drys og drukket et lille glas juice. Vi gik ud til Sct. Agustin og tilbage igen, men denne gang gik vi modsat af, hvad vi plejer. Vi startede med at gå gennem byen, og gik så langs stranden hjem igen. Der var et par steder, hvor de er ved at reparere stien, så vi måtte gå op på vejen et sted og så gå ned igen lidt længere henne. Vi havde gået i ca. 2 timer og Endomondo sagde omkring 9 kilometer.
Da vi var kommet tilbage drak vi kaffe og spiste noget brød, inden vi så lagde os ned i haven.
Nu er vi igen oppe. Jeg har lige gjort en agurk klar til Tzatziki, og lavet dressing til det. I dag skal vi ellers have noget fisk, og måske majs til. Vi ville have haft noget Broccoli eller blomkål da vi var ude og handle i går, men der var ikke noget. Men måske skal jeg lig gå hen i Spar, og se om de har noget. Så nu ikke mere for denne gang.

Skriv et svar