15. Oktober 2014 – Sidste dag på Koh Lipe

Idag er det vores sidste hele dag på Koh Lipe, snøft snøft. Men vi må hellere se at komme videre hvis vi skal opleve flere steder. Så efter vi havde spist morgenmad gik vi ned for at bestille transport. Vi havde spurgt om mulighederne for at komme til Koh Samui et sted forleden, så vi gik ned til hende vi snakkede med der. Hun kunne ikke arrangere helt til Koh Samui, men fortalte os vi kom med en bus fra Pak Bara, videre til Trang og så til Suratthani. Vi ville være fremme ved 18-19 tiden, og sidste båd sejlede kl. 19. Vi blev enige om det nok var bedst at tage en overnatning, og så sejle til Koh Samui næste dag. Det koster 1150 bath pr.pers, men vi fik lidt discount og skulle give 2100 bath ialt incl. speedbåd fra Koh Lipe. Bagefter gik vi videre over til Castaway for at få en Shake. Da vi var på vej ind så vi Argentineren fra forleden som vinkede og kom og hilste. Han var ved at tage dykkercertifikat, og de havde været heldige at få en ledig hytter som man kan bo gratis i forbindelse med dykkerundervisningen. De syns også rigtig godt om stedet ligesom os. Vi fik bestilt et par Iced Coconut Coffe, som imidlertidig ikke var super gode. Mens vi flød og drak dem kom pigen fra forleden også, så hende fik vi også hilst og snakket lidt med. Hun har taget nogle billeder hun vil maile til os, og når hun skal optræde i København vil hun meget gerne skaffe os nogle billetter til forestillingen. Vi endte med også at spise frokost her, som bestod af en crispy tunsandwich, ikke noget vildt men dog nogle gode kartoffelchips der var til, og en pæn stærk som tam.
På vej tilbage havde bageren kokossnegle, som de faktisk har haft hverdag iden vi spurgte efter dem, og vi støtter dem lidt ved at købe 1-2 når vi så kommer forbi. Måske vi burde fortælle at vi rejser imorgen, så de ikke laver dem forgæves 😉
Tilbage igen skiftede vi til badetøj og tog ud og snorklede, både igår og idag har vi forresten set nogle små slanger på korallerne, som vi ikke har set før. De er ikke mere end 15-20 cm. lange og ca. 1 cm. tykke, og de kan finde på at gemme sig i nogle huller, så vi tænkte om det måske kunne være en form for moræne.
Vi gik lidt tidligere mod byen idag for lige at runde Cafe Lipe. Vi købte et par Shake og en frugt tallerken, inden vi sagde farvel og på gensyn til marts. Så gik vi op for at få massage hvor vi også havde fået fodmassage forleden. På vejen kom vi forbi en butik der hedder madame sunshine, som har noget lidt anderledes tøj, men stadig thai inspireret. Damen den har butikken har vi set flere gange med en lille hund nede på Cafe Lipe, og hun var ven med bee dernede. Vi fik købt et par flotte bukser hver, og hun glæder sig også til vi kommer igen til marts 🙂
Henne på massageshoppen fik Brian thai- og Susan olie-massage af to ældre damer som grinte meget af os imens, men de var nu rigtig gode og tog godt fat. Vi spiste lige over på den modsatte side af gaden, og fik kylling med cashewnødder, nudler med noget curry, og langt tid efter kom vores forårsruller også. Han undskyldte lidt for ventetiden, men de skulle laves helt fra bunden hvergang, og det gjorde bestemt ikke noget for de var rigtig gode.
Vi gik tilbage igen og begyndte at pakke lidt sammen til den store rejse imorgen. Brian fik skrevet lidt sammen med Glostrup, som også havde lagt fine billeder op af både Herbert og vores hjem 🙂 Inden vi lagde os til at sove havde vi også to Spy vi lige måtte dele, og det var så Koh Lipe for denne gang. Stadig en dejlig afslappet Ø, selvom der sker så store forandringer.
Same same, but different 😉

Skriv et svar