20. – 23. oktober

Mandag, den 20. oktober
Det regnede, da jeg gik morgentur, men da jeg kom tilbage, var det blevet tørvejr, og solen kom endda også lidt frem. Jeg fik taget sengetøjet af, som jeg tog med hjem til Tjørnevangen og vaskede, inden vi gik til træning. Jeg var til cirkeltræning og bikefit power, og Mogens trænede maskiner.
Tilbage i Glostrup fik jeg lagt sengetøj på igen, og efter vi havde spist rester fra om søndagen, slappede vi bare af med at se fjernsyn.

Tirsdag, den 21. oktober
Jeg sprang både gymnastik og gåtur over, da jeg var temmelig øm i benene fra gårsdagens træning. Vi var til eftersyn hos tandlægen, hvor jeg fik lavet en lille hul, medens Mogens kunne nøjes med en tandrensning og polering, men han skal jo også snart derud igen, og have en krone på den tand, som han knækkede, da vi var på Gran Canaria.
På vej tilbage fra tandlægen var vi en tur i Netto. Hjemme igen fik vi en kop kaffe, og da det , som sædvanligt var regnvejr, gik vi ovenpå og så ”Breve til Juliet”. God og sød film. Til aftensmad fik vi Thai inspireret kylling, med masser af løg, hvidløg, chili (så nu er der ikke flere chilli i køleskabet), rød peber og majs. Ellers lavede vi ikke så meget den dag.

Onsdag den 22. oktober
Igen sprang jeg morgengymnastikken over, men gik ned og hentede gratisaviser i Glostrup Centeret.
Senere gik Mogens og jeg sammen en tur til Glostrup Centeret, for jeg ville holde en protein dag, så jeg skulle have noget Fromage Frais 0,2%, så jeg kunne lave en Dukan pandekage.
Da vi havde spist frokost, tog Mogens en morfar, medens jeg cyklede i Harald Nyborg, og købte 3 fyrfads lightere til 19,95. Der var ikke mere gas på dem der lå her.
Så var det igen blevet regnvejr, så vi gik op og så ”Tarok”. Også en god film. Vi ville gerne have set ”Den hundrede å-rige, der sprang ud af vinduet”, men den var ikke tekstet, så vi synes den var for svær at forstå.
Så spiste vi rester fra dagen før, og så ”Dicte” og hvad der ellers var i fjernsynet.

Torsdag den 23. oktober.
Igen blev morgengymnastikken sprunget over (dårlig vane), da vi skulle til Cirkeltræning klokken 10:00, men jeg hentede da gratisaviser, og måtte endda gå til stationen for at få dem, da der ikke lå nogen i holderen ved Føtex. Jeg kan ikke forstå, at der nogle gange er lagt aviser i boksen ved Føtex, mens den bare er tom andre gange, selv om der altid er masser i boksen nede ved stationen. Nå, men det er jo også lige meget, for så får jeg da bare gået 500 – 600 meter mere.
Da vi havde været til cirkeltræning, kørte vi lige hjem til Tjørnevangen og fik vasket vores træningstøj mm. Inden vi kørte tilbage til Glostrup. I søndags havde vi aftalt med Rita og Steffen, at vi skulle mødes i dag Torsdag, klokken 18:00 på Chili Mili, og så spise der, og bagefter gå en tur i Tivoli. Vi mødtes også med dem, men der var ingen pladser ledige på Chili Mili, så vi gik i stedet for hen på Cafe Phenix på Vesterbrogade og spiste. Her fik Mogens og Rita en sandwich med laks, Steffen en sandwich med kylling og jeg en sandwich med grillet tun. Rigtig gode sandwichis. Dertil delte vi en flaske rødvin og en kande vand.
Bagefter gik vi en tur i Tivoli og så på alle græskarrene, edderkopperne + deres spind, samt hvad der ellers var af uhyggelige ting.
Da vi havde været hele haven rundt, gik vi ind i Vaffelbageriet, og her fik Rita et glas cola, Steffen fik Glögg og en belgisk vaffel med soft Ice, Jeg fik kakao og Mogens fik kakao og en belgisk vaffel med flødeskum og syltetøj. Bagefter gik vi over til hovedbanegården, hvor skiltes, og gik hver til sit.
Tilbage i Glostrup gik vi op og så den sidste halve time af fodboldkampen mellem FCK og Brugge, inden vi gik i seng.

Skriv et svar