22. Oktober 2014 – Snork, snork, snorkle

Idag var vi lidt tidligere oppe så vi bedre kunne nå ud at snorkle inden solen blev for stærk. Så efter vi havde spist gik vi ned og snorklede en time til halvanden. Vi svømmede bla. rundt om sten øen der ligger lige ude i bugten, og kom også ud over nogle dybe områder. Her er lidt af det hele meget tæt på stranden, så vi syntes det er et rigtig godt snorkel område. Bagefter lagde vi os lidt op ved poolen og tørrede, og fik lidt at drikke. Rart at hotellet her har yderst rimelige priser på drikkevare, så man bare kan tillade sig at bestille her uden at tænke så meget over prisen. Bagefter nåede vi en tur mere med snorkel inden solen blev for skarp og vi trak ind i skyggen. Vi købte clubsandwich med fritte til frokost, første ikke thai måltid mens vi ar været her, og gik bagefter op på værelset.
Igår var nettet meget ustabilt, og idag er det ikke eksisterende. Vi ville ellers gerne bestille hotel inde i Mae haed, ovre nær havnen til imorgen hvor vi skal videre herfra Taynote bugten.
Idag var Brian lidt skidt, så vi tog en lur på en times tid, og ville have været ude at snorkle igen, men Brian følte sig stadig ikke klar til det. Istedet gik vi over på Poiseidon og købte et par Shake. Vi havde taget ipad’en med og håbede vi kunne få noget net der. Det var der så vi fik både bestilt hotel, 4 nætter på Sensi Paradise Beach Resort stadig på Koh Tao, og flybilletter fra Koh Samui til Bangkok d. 1. November. Så den 27. tager vi tilbage til Koh Samui, formentlig til Chaweng Beach, og derefter til Bangkok de sidste dage.
Der var mange myg på Poiseidon, så da vi havde drukket ud gik vi ned og sætte os på en stor sten på stranden. Her sad vi indtil solen var gået ned og nød stilheden og stemningen i den lille bugt. Det var vi ikke ene om, men selvom her vel er en 30-40 mennesker er her dejligt stille og alle nyder den. Da det var mørkt gik vi tilbage til værelset indtil vi gik ned for st spise. Da vi kom ned i restauranten blev vi noget overrasket. Selvom klokken kun var 19.30 var de ved at lukke. Så mens vi sad og spiste, lukkede de ned, slukkede lyset, musikken og ventilatorerne. De lod dog et enkelt lys være tændt ved vores bord ;-). Vi spiste og da vi skulle gå, opdagede vi en meget stor firben/gekko. Vi spurgte en af de ansatte som tilfældigt kom forbi, hvad det var for en. Han sagde det var en gekko, lille til medium størrelse. Hovedet var meget stort. Vi pegede på en af de små som vi troede var gekkoer, men de hedder lizard. Gekkoerne er ikke farlige, men bider hvis de bliver trudet. Tilbage igen på værelset, gik vi i bad og så lidt tv. Nettet var stadig ikke godt. Lyset blev slukket kl. 23.30, men vi vågnede en time efter ved, at det tordnede og lynede, vi tog gardinerne til side så vi kunne se det. Men vi faldt vist hurtigt i søvn igen 😉

Skriv et svar