21. Oktober 2014 – Schyyy

Første morgen på Montalay Beach Resort, tid til morgenmad. Ja, her kan de altså ikke leve op til den forkælelse vi fik på The Scent. Men ellers er det fint nok, der er frit valg på fire menuer, som alle indeholder yoghurt med frugt, kaffe og juice. Dertil enten æg, med bacon, baked beans, skinke og pølse, eller pandekage med Sirup, eller omelet, og så selvfølgelig også thaimad med ris.
Efter morgenmaden gik vi ned på den meget stille strand, men altid med nogle der er ude at snorkle. Det var også hvad vi ville inden solen blev for skarp. Her er små fine sten/sandbund de første ca. 10 meter, og så begynder der ellers at komme koraller og masser af fisk. Det er dog ikke de mest farverige koraler men fint nok, og der går nemt min. 1 time inden man kommer ind igen. Vi har også fået taget en del billeder, faktisk mange som vi vist skal have sorteret en del i, procentdelen af billeder man kan se noget på er ganske god her 🙂
Da kl. nærmede sig 12 spiste vi lidt inden vi gik op på værelset. Vi var begge trætte fordi vi var kommet sent i seng pga. boks problemet aften før, så vi ville sove lidt i de skarpe sol timer. Desværre havde Susan det ikke så godt bagefter, så hun blev liggende lidt mere mens Brian tog en snorkeltur mere. Igen en god oplevelse, og det skulle vist være lige så godt rundt om hele øen 🙂 Bagefter lå vi lidt på den ene seng (ja her har vi altså kun enkeltsenge) og så en film på ipad’en.
Til aften gik vi over på Poseidon, som er en lille afslappet nabo restaurant/bar. Vi fik en Massaman og gul Karry, dertil et par Shake, altsammen rimeligt godt og her var en rigtig hyggelig stemning.
Tilbage igen prøvede Brian at ringe til Minna og Mogens for at teste forbindelsen, så Susan kunne ringe til sin far. Men den var rigtig skidt, og vi faldt af og kom på hele tiden, faktisk havde det været ustabilt siden efter middag, men nu var det helt galt. Istedet fik vi skrevet lidt med Glostrup når vi ind imellem var online.
Det var så den dag, skrives ved i morgen

  • Camera: iPad Air
  • Taken: 22 oktober, 2014
  • Location: 10° 5′ 3.75″ N 99° 50′ 51.18″ E

Skriv et svar