20. Oktober 2014 – nyt eventyr begynder

Vi stod tidligt op, da vi skulle have fat i receptionen og fortælle, at alt var ok med vores værdi boks. Vi pakkede det sidste og gik hen og fik morgenmad. Vi bestilte porcheret æg på bund af squash og løg og en omgang lemon suffle med mango. Det smagte virkelig dejligt og endnu engang var vi glade for den anderledes morgenmad. Vi blev afhentet af færgeselskabet kl. 9.30 og kørt til havnen i Nathorn. Færgen sejlede kl. 11.15 og vi var fremme på Koh Phaganan 30 min senere. Her skulle vi vente på den næste færge som kom kl. 13. Det var ikke 40 minutter vi skulle vente, som de havde sagt. De kan vist ikke rigtig regne 😉
Vi udnyttede tiden med at skrive dagbog for de sidste dage. Næste færge var helt fyldt og der var rigtig mange som skulle til Koh Tao. Vi frygtede lidt, at det ville blive en skidt oplevelse på Tao, når der nu var så mange unge mennesker med og at den sikkert var alt for turistpræget for sådan nogle som os. Men da vi ankom til øen, virkede alt meget stille og rigtig fint. Selvfølgelig var der taxier som gerne ville have kunder, men dem gik vi jo bare forbi og sagde pænt nej tak. Så så vi en mand med hotellets navn på og et skilt hvor der stod, Brian :-). Tænk engang, vi blev hentet uden at have bedt om det og så er det tilmed gratis 🙂
Op på ladet af en Pick-up og afsted gik det. Op af bjerge, ned af bjerge. Dårlige veje og så slet ingen veje. Virker lidt som om, at der hvor der ikke er veje, at der er der små floder/bække som løber igennem når det er regnsæson. Det var meget svært at køre og det kræver helt sikkert en 4 hjuls trækker. De lejer også så atv ud her på øen, istedet for knallerter. Måske derfor 😉
Vi ankom til hotellet, som ligger for enden af vejen. Og helt ned til vanden. Fin have og en super flot beliggenhed. Her er virkelig skønt og stille! Og folk som er i vandet, ligger alle med maske og snorkel, så der er helt sikker en masse at se, som de også skriver på deres hjemmeside og i diverse anmeldelser som vi har læst.
Vi pakkede lidt ud og gik ned for at kigge på området. Det virker nu fint og godt. Klokken var efterhånden blevet 16.30, så vi var lidt små sultne. Vi bestilte Pad thai (120 bath) og 2 lemonshake (50 bath). Dejligt at se, at det ikke var urimelige priser, nu når der ikke er rigtig andre steder vi kan spise. Der var andre som også var blevet lidt sultne. Vi fik besøg af en meget tam og tillidsfuld beostær. Den kom helt hen og spiste af susans tallerken. Susan tog lidt og tofu og hånd fodrede den, det var utroligt at den var så tam. Da der ikke var mere tofu, prøvede vi at give den lidt af en kæmpe reje, det ville den sgu ikke have. Så den er sikker vegetar 😉 Vi tog nogle billeder og optog en video, som vi senere lagde på FB. Tilbage på værelset slappede vi og læste nyheder. Vi blev allerede nød til at gå ned at spise kl. 20, da man skulle afgive sidste bestilling senest kl. 20.30 og skrive under på regningen inden kl. 21, hvor det hele lukkede. Det var nu lidt tidligt, synes vi.
Vi var nu heller ikke særlige sultne, så vi bestilte bare to små retter og levnede også en del. Men vi havde jo også næsten lige spist og ville selv gerne have haft ventet en time eller to.
Vi gik tilbage på værelset, gik i bad og gik tidligt i seng. Det havde alligevel været en lang dag, nu når vi havde været vågne siden kl. 6.

Skriv et svar