19. Oktober 2014

Ja, det var jo ikke ligefrem strandvejr da vi vågnede. Det små regnede. Vi spiste morgenmad, kartoffelrøsti med spejlæg og belgisk vaffel med passionssovs og chokolade. Det er nu rigtig dejligt med noget godt og anderledes :-).
Nå, men vi ville på stranden og slappe af, så selvom det var overskyet tog vi badetøj på og fik nogle håndklæder. Det gik desværre ikke lang tid før, det igen dryppede og vi pakkede sammen og sat os op i restaurantens møbler og læste. Det er nok det eneste minus på hotellet. Der mangler sofa område/slappe område, når det regner. Der er kun sofaer under åben himmel. Mens vi sad der, opdagede Brian pludselig en lille grøn/gul slange, som var lige nede ved siden af os. Det virkede som om, den var bange og lige skulle se os an. Vi havde desværre ikke kamera med, så ingen billeder, øv. Nå, men det smuttede afsted og ind i et skab ved siden af.
Vi gik tilbage på værelset og Susan tog en lille lur, inden vi gik afsted for at købe færgebilletter til Koh Tao til næste dag. Vi prøvede at gå den modsatte vej af Bophut og det viste sig at være en rigtig god ide. Der var en by, ligesom vi plejer at se hernede og slet ikke så trist og turistødelagt som Bophut ! Vi købte færgebilletter (1600 bath, men så bliver vi også hentet på hotellet), desværre ikke direkte, da de var udsolgt og vi kun kunne komme afsted sent om aften. Så nu skal vi til Koh Phaganan og skifte til en anden færge. Vi spiste lidt mad, forårsruller, Pad thai og lemon Shake. Og syntes også, at der var plads til en gang sticky ris :-). Her fik vi turens bedste, det var sgu rigtig godt. Vi udså os også et massage sted, hvis vi “orkede” at få det om aften.
Hjemme på værelset igen var der sat eftermiddagskage frem til os. Men vi blev skuffet, to gele kager/klattet med kokossmag. Susan smagte den og det var det der blev spist af dem.
Vi slappede af, lagde billeder på FB og bestilte hotel på Koh Tao. Vi bookede kun to dage, for at se hvordan der er der. Måske bliver vi på hotellet eller også prøver vi den anden side af øen, som også skulle være mere livlig. Vi ser 🙂
Vi gik til byen og fik massage, super godt. En blanding mellem thai og olie. Brian blev der gået på, hun gik sgu til den. Brian troede faktisk, at det var en stor dame eller en lady boy, fordi hun havde så mange kræfter, men nej, en lille spinkel dame. Hun var god :-). Vi blev enige om, at vi bare spiste samme sted som tidligere, da det jo var rigtig godt. Vi fik Massaman og panang karry, sticky ris, lemon Shake og mango Shake. Det blev 500 bath.
Og så skulle vi hjem i seng, skulle tidligt op og afsted. Vi bliver hentet kl. 9.30. Men men men, så skete det som ikke må ske. Brian havde fået tastet forkert kode ind på safety boksen da vi gik, så den meldte fejl, hver gang vi tastede noget. Så efter mange forsøg og venten, måtte vi hen i receptionen og have hjælp. Desværre var klokken 23.30 og der var kun vagten. Han prøvede at hjælpe, fandt nogle nøgler og skilte boksen af, så man skulle kunne åbne den med nøgle. Men ingen af nøglerne virkede! Han gjorde virkelig et forsøg, men måtte opgive til sidst. Vi gav ham 100 bath for hjælpen. Vi aftalte at vi skulle snakke med receptionen når de mødte ind næste morgen kl. 6. Brian var ret frustreret over situationen, så han prøvede nogle forskellige kombinationer igen. Og Bingo, døren sprang op 🙂
Vi satte ur og brian gik ned kl. 6 for at fortælle at det hele var ok nu, men der var ingen. Han fik først fat i en kl. 7, så vi fik ikke sovet meget i nat. Nu håber vi så vi får nogenlunde vejr, så vi kan slappe på stranden når vi kommer frem til Koh Tao.

Skriv et svar