15. – 19. oktober

Nu er der næsten gået en uge mere, så nu må jeg hellere fortælle lidt om, hvad vi har lavet.
Onsdag, den 15. oktober
Det regnede hele formiddagen. Jeg sad jo og skrev om vores første uge her i Glostrup, og bagefter overtog Mogens computeren, og jeg satte mig og hæklede.
Så lavede Mogens en kop formiddagskaffe, og senere, da det endeligt blev lidt tørvejr, cyklede vi en tur. Vi kørte en tur hen til Anita og Erik. Erik sr forfærdelig ud, og han har det heller ikke å godt. Han falder ind i mellem, og sidst gang han var faldet, brækkede han også næsen. Han har været igennem en masse undersøgelser, både på Glostrup Hospital og på Hvidovre, men de siger, athan ikke fejler noget, selv om han ind i mellem ikke kan få luft. Han får bare at vide, at det bliver bedre med tiden. Så det er noget værre møg.
Da vi cyklede tilbage, regnede det igen, og blev ved med det resten af dagen. Vi sad så og kiggede lidt i de reklamer, der var kommet. Brian prøvede at ringe til os på Viper, men vi kunne ikke rigtig høre hinanden, så det endte med, at vi i stedet for skrev små beskeder.
Så fik jeg lavet noget dej til boller. Jeg brugte halvdelen af Brians surdej, og fyldte så vand og speltmel i resten af surdejen. Håber jeg har gjort det rigtigt, så surdejen stadig lever og virker.
Min dej til boller hævede ikke ret meget, så i løbet af aftenen, formede jeg bollerne, og satte så pladen ind i oven til hævning til næste morgen.
Om aftenen kom Herbert op til os, vr lidt ude på terrassen, og blev så oppe hos os hele aftenen, helt ind til vi gik i seng.
Torsdag den 16. oktober
Det styrtregnede her til morgen, så jeg sprang morgengymnastikken over, fordi vi skulle til cirkeltræning, og opgav så også, at gå min morgentur. I stedet fik jeg bagt bollerne, som var hævet sammen, men stadig var meget flade. Men det gjorde nu ikke så meget, for de smagte udmærket, dog manglede de lidt salt, for det havde jeg glemt at komme i, og måske var det også en af grundende til, at de ikke ville hæve.
Herbert løber nu med op af trappen, når jeg går op på første sal. Han vil altid meget gerne ud på terrassen, men kan dog ikke lide regnvejret. Så lægger han sig bare med hovedet ud af døråbningen. Nogle gange sniger han sig også rundt langs kanterne på terrassen. Når det regner, ruller vi løberen ud inde i stuen, for hvis han har vovet sig ud, er han temmelig våd, når han kommer ind igen. Han kan også godt lide, at ligge på løberen.
Så var vi til cirkeltræning. Mogens var også med til cirkeltræningen, men passede så bare på, ikke at have for meget vægt på, når han trænede ben. Efter træningen kørte vi hjem til Tjørnevangen, hvor vi lige fik vasket 2 maskinfulde tøj, inden vi igen kørte til Glostrup.
Resten af dagen slappede vi bare af.

Fredag, den 17. oktober
Mogens skiftede filtre på vandhanerne, og kom sæbe i overløbstragten. Han siger, at tagrenden på skuret er utæt til venstre ved tuden. Ellers kan jeg ikke huske så meget af, hvad vi lavede fredag, ud over, at jeg var til spinding og Mogens til træning sidst på eftermiddagen, og da vi kom tilbage derfra, gad vi ikke rigtig lave mad (vi skulle have haft hakkebøf med løg), så det endte med, at vi spiste rugbrød med sild, og boller med ost.
Senere så vi vild med dans.

Lørdag den 18. oktober
I dag fik vi gjort rent. Mogens støvsugede og jeg fik vasket gulv og tørret støv af. Det vil sige, der er altså nogle steder, hvor jeg ikke kan nå op til, så dem sprang jeg over. I morgen kommer Rita og Steffen og besøger os.
Det regnede selvfølgelig, som sædvanligt, men senere blev det tørvejr. Så cyklede vi en tur. Vi cyklede over til Daells Bolighus og Harald Nyborg, og tilbage igen. Det går nogenlunde for Mogens at cykle. Han skal bare sætte foden lidt længere frem på pedalen, så er det OK, men hvis han træder med fodballen, som man jo normalt gør, så gør det ondt i han knæ.
Til aften, fik vi så laver vores bøffer med løg, kartofler og blomkål.

Søndag, den 19.
Da jeg stod op, æltede jeg lige dej til et Italiensk brød og nogle boller. Det var bare et af Finax’s brødblandinger, somjeg rørte sammen, og satte til hævning, medens jeg lavede min morgengymnastik. Bagefter fik jeg så formet dejen, og sat brødet og bollerne til efterhævning, medens jeg gik ned til stationen og købte en avis og et ugeblad. Da jeg kom tilbage, var Mogens stået op og havde tændt ovnen, så vi fik bagt bollerne, og bagefter brødet. Og fik så nybagte boller til morgenkaffen.
Efter morgenmaden gjorde jeg rent på badeværelset, da jeg ikke havde fået gjort det i går. Vi havde aftalt, at Mogens skulle hente Rita og Steffen omkring klokken 12:30, og at de så kunne tage bus og tog hjem. Vi skulle have en laksemad til forret, kylling i ananas med salat og kartoffel både til hovedret, og is til dessert. Inden Mogens kørte, havde han dækket bord. Medens Mogens kørte hjem forbi og tømte postkasse (reklamerne var ikke kommet endnu i går) og hentede Rita og Steffen, fik jeg arrangeret laksen med store asparges, lavet salat, kogt kylling og lavet dressing med mayo og ananassaft, hakket ananassen i små stykker til snask, og sat kartoflerne i ovnen.
Da de var ankommet, satte vi os ovenpå og fik et glas Rosé og lidt peanuts, inden vi gik ned og spiste. Herbert var meget interesseret i Steffen, Han ville gerne nusses af ham, så han strøg sig op af benene på Steffen. De fleste dyr, er glade for Steffen, for jeg tror, at de kan mærke, at han også godt kan lide dem. Vores hunde har også altid været glad for Steffen.
Rita og Steffen synes, at Susan og Brian har et dejligt og flot hjem. De kunne rigtig godt lide det. Rita kommenterede spøgelses træerne, og sagde at hun havde købt et nede hos Lone, som kaldte dem lykke træer, og sagde, at de kun skulle have lidt vand en gang om ugen. Det kunne jeg jo ikke rigtigt forstå. Jeg sagde, at Susan siger de hedder spøgelses træer og ikke må tørre ud. Vi prøvede så at Google det, og det er spøgelses træer, der er det rigtige.
Efter vi havde spist, satte vi os igen ovenpå, og fik kaffe. Det regnede stadig, så vi kunne ikke komme ud, og gå en tur, hvilket vi ellers gerne ville have været.
Så vi så håndbold i fjernsynet mellem KIF og Barcelona. Den blev uafgjort, så det var godt nok. Ved ottetiden ville de så gerne hjemad, så vi to nogle lommelygter med, og fulgte dem så over til busstoppestedet, hvorfra de tog 300S til Herlev St. og derfra toget det sidste stykke vej.
Vi så lidt mere fjernsyn inden vi gik i seng. Vi har endnu ikke nået, at se nogle film.

En tanke om “15. – 19. oktober”

  1. Hej Minna og Mogens. Hvor er det dejligt at læse, at i hygger jer og at Herbert også gør det. Det glæder os :-). Du har gjort det rigtigt med surdejen, så den overlever helt sikkert. Vi kan nu heller ikke nå alt, når vi støver af, så det øverste bliver altså ikke taget hver gang, heller ikke af os. Men det er der jo heller ikke nogle som ser. Vi kender ihvertfald ikke ret mange som er 2 meter høje eller derovre ;-).
    Vi håber det begynder at gå fremad med Mogens knæ, synes snart det er længe det har drillet. Han må huske at vise os hvor tagrenden er utæt, det har vi ikke selv set. Men hvis i også har fået så meget regn som du skriver og vi læser på nettet. Det er lidt vildt. Vi har faktisk også haft mere regn hernede end vi plejer. Det har regnet meget om natten og faktisk også nogle byger om dagen. Her oppe hvor vi er nu er det værst. I morgen skal vi slappe rigtig af og nyde, at vi ikke skal pakke og rejse. Og ud og snorkle. Alle som er her snorkler eller dykker direkte fra stranden, der skulle være rigtig flot lige udenfor hotellet, det glæder vi os til at se :-). Hyg jer, kram til jer og et til min lille dreng, Herbert også. Brian og susan

Skriv et svar