18. Oktober 2014 – Bophut

Idag da vi vågnede var det rimeligt skyet, mon det dårlige vejr som danskere på færgen snakkede om bliver ved?? Nå, men vi gik ned til morgenmaden, som serveres på en terrasse lige ned til stranden, så udsigten fejler bestemt ikke noget. Der kommer straks en tjener fint påklædt og spørger om vi vi ha kaffe, the og juice. Der var 3 slags frisklavet juice appelsin, vandmelon og ananas som vi valgte. Vi fik et menu kort hvor vi kunne vælge en ret, udover man fik ristet brød med hjemmelavet marmelade. Det var meget anderledes end det normalt omelet/stegt æg/røræg med bacon og pølse, som dog også kunne få. Der var bla. Spansk omelet, æggekokotte, porcheret æg, fritteret æggehvide og æg benedicte. Udover æg var der også pandekage, lime souffle, belgisk vaffel og et par asiatiske retter. Vi valgte en spansk omelet og en lime souffle idag, og glæder os til af prøve lidt forskelligt de næste par dage 🙂
Efter morgenmaden gjorde vi os klar til at gå ind til Fishermans Village, hvor vi ville ose lidt rundt og se byen uden marked, få en gang massage og måske lidt frokost. Der så meget anderledes ud end aften før med markedet, faktisk lidt trist og turistet, slet ikke så hyggeligt som vi havde forstiller os. Vi satte os ind på en engelsk bar, hvor de havde forsøgt at hjælpe os dagen før med at finde hotellet, og drak en cola på deres terrasse ned til havet. Bagefter gik vi igen lidt rundt og kiggede, men der var egentlig ikke så meget og se. Vi købte et par shake og et stykke kage, istedet for at spise frokost, og gik derefter hen og fik fodmassage et meget fint sted. Det var desværre mere fint end godt, de tog ikke rigtig fat, og det var meget det samme hele tiden:-( Efter den triste massage forsødede vi oplevelsen med en thai-pandekage med kokos og kanel, den var tilgengæld rigtig god, og så listede vi de 2 km. tilbage til hotellet.
Til aften ville vi prøve at spise på hotellet. Vi havde set deres roomservice bla. havde thaimad til ca. 400 bath, og tænkte de nok var lidt billigere i restauranten. Men det viste sig at være en meget fin restaurant hvor en forret kostede fra 400 bath og hovedretter fra 800 bath. De havde også nogle menuer, så vi besluttede vi ligeså godt kunne tag en 4 retters menu til 1200 bath. Først fik vi en lille kop med suppe som slet ikke stod på menuen, der efter fik vi en forret af noget rå tun salat med bla. æble og som var lige stærk nok for Susan, men det smagte ellers godt. Bagefter fik vi en tallerken med 4 små-bidder på som bestod af vistnok en kammusling, noget kylling flettet ind i blade, en fisketerrin i bananblad, og forårsruller med krabbe. Hovedretten var noget konfitteret andelår i rød karry og til sidst stickyrice mango. Det var lidt en blandet oplevelse, meget fint lavet og anrettet, men vi er vist mere til det mere traditionelle og fattige thai køkken. Et eller andet sted i mellem fik vi også en rens-ganen sorbet, som måske var med mynthe men ikke så skarp som de kan være.
Det var vist den dag, imorgen kalder stranden.

Skriv et svar