24. Oktober 2014 – West coast snorkling, Koh Tao

Første morgen på Sensi Paradise Beach Resort, og vi var blevet lovet morgenmads buffet 🙂 og sørme ja. Jubii – frit valg – bestem selv om du vil have mere end et stykke vandmelon eller et glas juice 🙂 vi er glade, nok i sær frk. Bram 😉
Efter den dejlige morgenmad tog vi badetøj på og gik ned til stranden med alt vores snorkle udstyr. Og hvor blev vi skuffet! Vraget som ligger lige udenfor hotellet var der ikke meget ved og der var ikke mange fisk. Vi prøvede forskellige steder, men det var det samme. Øv, vi havde nok håbet og troet, at denne side var ligeså perfekt som den anden.
Vi lå lidt på solsengene inden vi gik op og badede og gjorde os klar til en tur til byen. Vi holdt pitstop ved paprika, hvor vi fik to shakes. Så gik vi ned og fik turens allerdårligste massage. Susans pige var en meget stor og tyk ung pige. Hun havde meget svært ved at kravle rundt og kom hele tiden til at sidde på hende. Blev så glad for, at vi havde valgt olie massage og ikke thai massage! Tænk hvis hun skulle ligge endnu mere ovenpå, uha bare tanken er meget skræmmende !! Vi fik lidt at spise bagefter og fandt en meget lille og hyggelig cafe hvor vi fik latte og iskaffe. Super duper kaffe, Starbucks go home! Mens vi sad der og hyggede os, gik hende som serveret hen bag en reol og dyrkede fitness. Hun var flittig, puha 😉
Vi gik ned for at se solnedgang, men kunne desværre ikke se noget, da solen gik ned bag hotellet.
Klokken 20.30 gik vi hen og spiste, vi fik Tom Kai gai, panang og kyllinge stykker med honning/sennep dyppelse. Alt var godt 🙂
Vi gik hjem, byen var ved at lukke. Tog lige et bad som vi plejer at gøre, for lige at få alt det giftige myggespray af inden vi gik i seng. Ellers vil vi vel bare være væk eller gået i opløsning når vi vågner 😉

  • Camera: COOLPIX AW120
  • Taken: 24 oktober, 2014
  • Location: 10° 4′ 53.36″ N 99° 49′ 17.41″ E

Skriv et svar