24. – 26. oktober

Fredag den 24. oktober
Stadig ingen morgengymnastik. Men gåtur til stationen og hjem igen. Efter morgenmaden, samt de øvrige ting som jeg plejer at lave om morgenen, så som rensning af Herberts bakke, udskiftning af han skåle med rene skåle og rent vand og lidt opfyldning af mad, og selvfølgelig sengeredning (det lyder af så meget, men tog kun 10 minutter), gik vi ovenpå, hvor jeg sad og hæklede, medens Mogens var på computeren. Og da han var færdig med computeren, gik jeg så ind og fik skrevet lidt dagbog og udgivet indlægget.
Nu skal vi så til at have lidt frokost, og senere skal jeg til cirkeltræning og bikefit , medens Mogens skal hen til en dame vi har fået anbefalet og nogle af dem vi går til bike med. Hun skal se, om hun kan gøre noget ved hans knæ, så det bliver spændende, om det kan lade sig gøre. Så nu ikke mere lige nu.
Da vi drak eftermiddagskaffe ned i køkkenet, tror vi, at vi havde besøg af et spøgelse. For lige pludseligt begyndte lyset at dæmpe, og derefter at lyse mere igen, og det skete to gange. Så vi så lidt forvirret på hinanden, og kunne ikke rigtig forstå, hvad der skete.
Jeg klædte om hjemmefra, og så kørte vi, da klokken var lidt over tre, så Mogens kunne sætte mig af ved Fitness World, inden han kørte videre til Pilesvinget. Jeg skulle være til cirkeltræning klokken 15:55, og han havde en tid til kl. 16:00. Da jeg så var færdig med cirkeltræning og bikefit Burn ved sekstiden, sad Mogens og ventede ned i FW reception. Det var gået fint nok, henne hos den dame han havde været ved. Hun sagde, at det var overbelastning, at knæet var hævet, og at hun kunne mærke, at der var forskel på hans knæ. Han fik både zoneterapi og massage, og bagefter havde de siddet og talt sammen, så det havde varet i 5 kvarter. Han skal så derhen igen den 3. november. Så det er spændende, om det hjælper, så han ikke får så ondt.
Vi var så lige forbi på Tjørnevangen, og hænge mit våde træningstøj til tørre i kælderen.
Tilbage i Glostrup brugte jeg noget af surdejen, til at starte dej op, som jeg ville bruge næste dag, til at bage nogle burgerboller af. Og så fodrede jeg selvfølgelig resten af surdejen med vand og mel.
Lørdag den 25. oktober
I dag rensede Mogens afløbet i håndvasken og gulvafløbet ude på badeværelset. Han havde taget svuppere med da vi var hjemme i går. Han kan godt lide, når der er sådanne nogle småting, han kan lave.
Jeg fik lavet dejen til burgerbollerne færdig, og lod den hæve et par timer, inden jeg formede bollerne og satte dem på bageplade. Så kørte vi en tur i Rødovre Centeret, og gik lidt rundt der. Men der var forfærdelig mange mennesker der, så det var ikke så hyggeligt, som vi havde regnet med. På vej tilbage, var vi lige i Netto og købe et par ting.
Så fik vi bagt bollerne, som vi skulle have til Pullet Pork til aften. Vi så supermatchen, håndbold, i fjernsynet inden vi spise, og om aftenen så Knæk Cancer, hvor de eferhånden fik samlet over 150.000.000 ind. Så det var flot.
Inden vi gik i seng, satte vi vores ure en time tilbage (vintertid), så nu skal vi lige vænne os til, at forskellen mellem DK og TH er 6 timer.
Søndag, den 26. oktober.
Nu er det dejligt lyst allerede inden jeg går morgentur. Det er dejligt, for så behøver jeg ikke, at tage min refleksvest på. Men det varer nok ikke så længe, inden det igen er mørkt, når jeg går ved syvtiden. I dag gik jeg ned til stationen og købte et BT, og i Føtex’ Bager og købte to rundstykker. Jeg købte også en tryksnegl, men den har vi ikke delt endnu. Den skal vi have til vores eftermiddagskaffe.
Vi kørte en tur til Tjørnevangen, og pakkede vores træningstasker til i morgen. Så vi ikke behøver, at køre så tidligt. Vi skal jo gerne have besøg af vinduespudseren, inden vi kører. Da vi kom tilbage, stod der en dåse med noget bordpladeolie ude ved hoveddøren. Det satte Mogens ned i skuret. Nu ikke mere lige nu. Håber alt er vel i Thailand.

Skriv et svar