25. Oktober 2014 – Sairee Beach

Efter den skuffende oplevelse med snorkleriet igår, ville vi i dag gå en tur over på den næste strand. Så da vi havde indtaget vores morgen buffet, gik vi tilbage for at gøre os klar. Brian satte sig lige lidt udenfor for at skrive dagbog, og pludselig kom der en tjener med en bakke med Te og et glas med småkager i. Det var da hyggeligt, så mens vi fik lagt dagbog op nød vi det. Bagefter drog vi afsted, Susan havde set der var en mindre vej istedet for hovedvejen. Den tog vi og her var der ingen biler, men kun knallert så man ikke skulle passe så meget på trafikken. Det var en bakket vej nået af vejen, og vi kom forbi den lokale skole og politistation. På den anden side af bakken begyndte Sairee, det var stadig en lille vej, og det var lidt strandpromenade agtigt. Man kunne sagtens se her er en del mere liv end i Mae Haad, men rimeligt afslappet, og det var ikke nået problem at gå i fred. Her var en masse flotte hoteller, mange dykker butikker og en del Cafe/bar liv, og selvfølgelig spisesteder. Vi fik en iskaffe på en cafe, den var ok men det kage vi købte var kedeligt. Vi kom ud til enden af byen og begyndte at gå tilbage, egentlig ville vi have haft frokost, men Brians mave havde det ikke så godt, så vi gik hjemad og fik kun lige en Shake på vejen og købte lidt frugt med hjem. Til aften gik vi ned på vores stam sted Paprika. Her spiste vi som tam, Massaman og vist nok en curry mere. Bagefter bestilte vi dessert som vi havde kigget på nogle gange, dybstegt is. Det lød dog mere spændene end det smagte. Det var en kugle is der var pakket ind i noget der mindede om lagkagebund, og der efter friturestegt. Inden vi spiste havde vi bestilt snorkeltur rundt om øen til imorgen, så vi skulle lidt tidligere op imorgen. Så derfor gik vi hjem og faldt til ro tidligt.

  • Camera: COOLPIX AW120
  • Taken: 25 oktober, 2014
  • Location: 0° 0′ 0″ N 0° 0′ 0″ E

Skriv et svar