27. Oktober 2014 – Farvel til Koh Tao, og goddag til Koh Samui.

Vi havde sat uret til at vække kl. 7 og stod op og pakkede vores rygsække. Vi skulle checke ud kl. 8 fra værelset, og havde så 45 min. til at spise morgenmad inden afgang. Vi blev sammen 6-8 andre læsset op på ladet af en pickup og kørt ned til havnen. Her ventede vi ca. 45 min. på at færgen skulle komme og vi kunne komme afsted.
Vi satte os op på soldækket nød det gode vejr, vinden slog dog lidt hårde idag endvidere syntes den gjorde på vej derud, og da det begyndte at se lidt truende ud, gik vi ned under hvor der var tag over. Mens vi sad dernede blev det mørkere og mørkere, og snart regnede det kraftig. Helt tørt var der dog ikke under halvtaget, og Brian der sad yderst blev hurtigt gennemblødt da der løb en masse vand ned fra soldækket og blæste lige ind på ham. Efter ca. 10 min. klarede det op igen, og da vi nåede til Koh Papahnang var solen kommet frem. Brian satte sig igen op på soldækket forat tørre, mens vi læssede passagerer af og fik nye på, og blev siddende deroppe de sidste stykke over til Koh Samui.
Tilbage på Koh Samui ville vi blive nogle timer i havnebyen Nakhon som vi syntes var hyggelig, men det var ikke der vi kom denne gang som vi ellers havde regnet med, og derfor ikke havde bestilt kørsel til hotellet. Istedet var vi havnet i Mae Nam, som ikke så ud til at byde på noget seværdigt, så vi skyndte os at prøve at finde ud af hvordan vi så kom videre. Man kunne bestille transport til hotellet hos færgeselskabet inde afgang, og under sejlturen kunne man også bestille på færgen, og da vi kom i land havde de heldigvis også en bod med transport for 150 bath på hele Samui:-)
Vi kom afsted i en fyldt minibus, de 2 første blev sat af efter kun 2 km. resten skulle ligesom os ind i nærheden af Chaeweng. Vi var de sidste der skulle af, og igen var der lidt forvirring af om hvor det var, og det første sted var ikke rigtigt. Vi viste ham hotellet på ipad’en, og anden gang var næsten rigtig og så meget bekendt ud:-) Vi stoppede nemlig foran First Bungalows reception, vi fortalte ham at det nu heller ikke var her, men at det var ok da vi bare lige skulle rundt om hjørnet, og sagtens kunne gå derhen.
Vi fik vores værelse øverst oppe i bygningen, som var den bygning med en gang igennem som vi tit gik igennem da vi sammen med Minna og Mogens boede på Firts Bungalow. Værelset kostede ca. 235 kr. og havde fået fine anmeldelser, og de bedre værelser var ikke pengene værd. Vi syntes dog værelset var temmelig slidt, men vi skulle jo bare sove der. Vi gik ned i byen for at få lidt at spise og gik derefter lidt længere ud for at se hvor lidt vi kunne genkende. Her er virkelig sket meget siden sidst, vi gik derefter tilbage af stranden.
Vi trængte lige til en morfar og opdagede så imens at airconditionen larmede temmeligt meget, lamperne sagde mærkelige gnist lyde så vi hurtigt slukkede dem, og så vi blev enige om at vi måske gerne ville se et af de andre værelser. De var i bedre stand, men ikke prangende, vi tog dog alligevel sådan et, og måtte gi 1200 bath ekstra for de to overnatninger.
Vi fik flyttet vores habengut og gik ned i byen for at få massage og aftensmad. Vores stam massagested fra sidst var her stadig, så vi gik derind og fik massage. Her var dog ikke nogle af pigerne fra sidst, men det var stadigt pænt, og ok massage. Vi havde spist hos vores flinke stamtjener til frokost og ville prøve noget andet til aften. Vi endte nede af en sidegade på et lille sted som havde lidt svært ved at få kunder derned, så de blev rigtig glade når der kom nogen. Og de var også ganske udmærket mad, så lidt synd at der ikke kommer så mange forbi.
Så gik turen tilbage, hvor vi fik handlet et par cola og dåse iskaffe til køleskabet, inden vi gik trætte i seng. Imorgen står den på strand afslapning:-)

  • Camera: COOLPIX AW120
  • Taken: 27 oktober, 2014
  • Location: 0° 0′ 0″ N 0° 0′ 0″ E

Skriv et svar