1. November 2014 – Bangkok

Vi tog afsted fra hotellet kl. 9.45. Vi gik, da vi ville tage en tuk tuk til lufthavnen, men så tidligt kører de åbenbart ikke. Vi blev derfor nød til at tage en taxa. Den kostede også kun 300 bath, så det var ok. Og det bedste af det hele var, at ligeså snart vi kom ind i taxaen begyndte det at regne og det fortsatte i hvertfald til vi fløj og og tog afsked med Samui. Vi kom til lufthavnen i meget god tid, så vi fik kaffe og slappede af i en trendy kaffebar. Vores flyvetur tog 50 min, selvom den skulle tage 70 min. Vi havde nok medvind. Men på trods af den korte tur, fik vi både varm kylling med nudler, chokoladekage, juice og vand. Kaffen beklagede de, at der desværre ikke var tid til at serverer den. Vi havde også travlt! Vi mente selv, at man skulle have haft bestilt mad, men alle fik det, så det var med i billetprisen.
Vi ankom til Bangkok i sol. Tog toget ind til hotellet, måtte skifte en gang. Der var desværre lidt kaos da vi tjekkede ind, rigtig mange mennesker. Er det blevet en for stor succes, for personalet er vist ikke helt gearet til at have så travlt! Vi fik en soft ICE som velkomstting, igen lidt anderledes end alle de juice vi plejer at få. Efter vi havde pakket ud, bor på værelse 227, tog vi elevatoren op til 8 sal og hyggede på tagterrassen med Fish and Chips (byens bedste 🙂 )
Vi gik en tur over i Termninal 21, for bla. at se om de havde nogle Sanuk’er, men der var ikke rigtig nogen spænden. Istedet fandt Brian nogle andre klip klap’ er han kunne li. Bagefter vi havde gået lidt rundt g kigget, gik vi op på 6 sal på Pier 21, som er mad marked. Vi satte 250 bath ind på et kort, men købte kokos Shake og en gang sticky rice for 90 bath. Vi lod resten af pengene blive på kortet og går nok over og spiser her igen imorgen.
Bagefter gik vi lidt rund og kiggede på sukhumwit , og ville gå et smut ned af soi 11 for at kigge efter Tim’s nye bar. Vi fandt den også helt nede for enden, og den så rigtig fin og hyggelig ud, vi syns dog vi var lidt for sjusket påklædt til at gå ind idag. Måske en af se kommende dage.
Så gik vi retur, købte lidt drikkevarer, og gik ellers på hovedet i seng, da klokken efterhånden var blevet 23.30.

  • Camera: COOLPIX AW120
  • Taken: 1 november, 2014
  • Location: 0° 0′ 0″ N 0° 0′ 0″ E

Skriv et svar