31. Oktober 2014 – Den sidste dase dag inden storbyen

Same same, but different 🙂
Kun en times massage, og idag kom der også perler i Brian’s hår 🙂
Det var vist det…..!!!
Nå, men hvis vi skal pensle det lidt mere ud, så efter badning, solning og Happy Hour shakes, fik Susan fodmassage og Brian en gang oliemassage. Og så måtte vi jo fortælle massage damerne at vi desværre ikke kom imorgen, som de selvfølglig regnedes med, da vi skulle rejse og ikke kunne nå at komme inden, øv øv.
Til aften gik vi ned til vores stamsted fra sidst med Minna og Mogens, og bestilte to gang Snapper med banansauce. Idag var der både lidt mere liv og vores tjener fra sidst. Maden var god men vores Shake var kedelige. De har ikke sticky rice her, så det ville vi gå tilbage og få på hotellet med en kop kaffe. Desværre havde de ikke mere mango, så vi måtte nøjes med kaffe latte. Den var tilgengæld lige så god som forleden, lavet med samme omhug efter en større forestilling, med brug af ualmindelig meget service og opskriftsbog. De bruger vist ikke den avancerede expressomaskine så ofte, men gør sig meget umage, og resultatet er altså også rigtig godt når de stolt kommer og servere kaffen:-)
Det var vist den dag, imorgen er det ikke Same same, men rejsedag til storbyen, nat nat 😉

PS. Billedet er fra forleden da vi fik Kokos Creme Brulee.

  • Camera: COOLPIX AW120
  • Taken: 29 oktober, 2014
  • Location: 9° 30′ 56.38″ N 100° 3′ 21.33″ E

Skriv et svar