30. Oktober 2014

Vi har ikke de store planer for resten af ferien her på Koh Samui, så igen idag bliver det til afslapning. Eneste forskel er at vi prøvede poolen, lå lidt længere end igår, tog så en dukkert i havet og et bad, inden vi så gik op til massage. Idag ville Susan prøve en gang thai-massage, og Brian tog så en gang deep thai-massage og derefter så en gang afslappende olie massage, ahhhh 2 timers forkælelse. Idag fik Brian massage af den ældre af dem, som havde taget godt fat i Susan igår, og hun gik også både på og til den på Brian idag. Og ligesom går syns hun også lige han skulle have lavet en fransk fletning til sidst 🙂 Efter den omgang måtte vi tilbage på værelset og lige slappe lidt, det jo hårdt ingen ting lave;-)
Ved halv syv tiden gik vi ned til Centara’s bager for at købe et par glas af deres lækre kokos marmelade. Vi fik os også en kaffe latte og et stykke kage kokoskage og chokolade fudge kage Halloween pynt på. Kokoskagen mindede om en bunden fra en hindbærsnitte med kokosmakron masse ovenpå, så den var temmelig bastant, men de smagte nu meget godt begge kager. Vi gik tilbage igen og ville gå ned at spise på stranden, vi havde set der lå noget der så hyggeligt ud lidt henne af stranden mod byen. Vi var dog ikke så voldsomt sultne efter de tunge kager, men fik alligevel bestilt nogle forårsruller, en Massaman og en nudelret. Vi fik hurtig vores Shake og hovedretter, men forårsrullerne kom ikke, det prøvede vi også på Koh Lipe g det var fordi de skulle laves helt fra bunden. Men her havde de altså helt glemt dem, hvilket ikke gjorde så meget da vi var meget mætte, men på regningen havde de ikke glemt dem:-( Da vi sagde det kunne tjeneren godt huske han ikke havde serveret dem, og løb op og skældte ud i køkkenet inden han kom og undskyldte at de havde glemt dem. Vi fik betalt og så gik vi langs stranden helt inde til den anden ende. Vi kunne se en masse farvet lys derinde, som nærmest mindede om Tivoli, men der var nu rimelig stille på det meste af stranden. Først helt ude i den anden ende var der lidt gang i den på en kæmpe stor bar, med en Dj der stod oppe på en platform og spillede, og selvom det var højt var det nu en meget afslappende og hyggelig stemning der var. Vi gik tilbage igen og det var faktisk helt rart at kunne gå helt ud til den anden ende af byen uden at skulle flygte fra alle skrædderne 🙂
Tilbage igen lagde vi os til at se Monica Z film på ipad’en, så kl. blev mange inden vi fik lagt os til at sove, Zzzzzsnork.

Skriv et svar