26. – 30. oktober

Om eftermiddagen gik vi en tur hen ad stien og over broen, som førte os over ringvejen. Så gik vi ud til Ejby og hjem ad ringvejen. Senere så vi fjernsyn, og vi tror altså, at I har spøgelser her, for lige pludselig slukkede fjernsynet, uden vi havde rørt ved noget. Så tændte vi det igen, og så var der ikke noget i vejen.

Mandag, den 27. oktober
Nu er der kommet julelys ude på trappen inde hos naboen. Det er hyggeligt.
Vinduespudseren kom lidt over 10, så det var dejligt. Så var der ikke nogen problemer med, at vi kunne nå til træning om eftermiddagen. Mogens spurgte ham, om han også kom til Brønshøj. Han havde ingen kunder i Brønshøj, men han skulle ud til et hus i Vanløse onsdag, så han ville lige se om han eventuelt også kunne komme til os der, så han fik vores telefonnummer og mailadresse, og ville så give os besked.
Sidst på eftermiddagen kørte vi til Fitness World i Husum, hvor Mogens trænede maskiner, og jeg var først til cirkeltræning og bagefter til Bikefit. Som sædvanlig en lidt hård Bikefit time.
Natten til tirsdag, klokken 01:00, ringede uret ude på komfuret og lyset over spisebordet var tændt på fuld blus. Der må altså være spøgelser her, for lyset var slukket, da vi gik i seng, og vi havde bestemt ikke sat minuturet på komfuret til at ringe.

Tirsdag den 28. oktober
Det har været dejligt vejr de sidste par dage, og er det også i dag. Så Mogens fik renset grillen og har sat den ind i skuret på terrassen. Ellers lavede vi ikke så meget ud over at slappe af, og cykle en lille tur. Jeg talte i telefon med Linda, min tidligere kollega, og aftalte med hende, at hun kom herover i morgen, når hun var kommet hjem fra arbejde. Vi mødte hende jo, for et par uger siden, nede ved Glostrup Centeret, hvor hun lige havde været til step i Fitness World Glostrup. Der aftalte vi, at jeg skulle ringe til hende, så det gjorde jeg i dag.
Vi var en tur i Lidl, hvor vi købte noget ost og rødvin og lidt andet til i morgen, når Linda kommer.
Ellers kan jeg ikke huske så meget af, hvad vi lavede i tirsdags.

Onsdag den 29. oktober
Vi fik en mail i går fra vinduespudseren, om at hvis vi var hjemme i Brønshøj i dag, ville han kigge forbi ved 10-tiden, så jeg skrev til ham, at vi ville sørge for, at der så var en der. Her til morgen ringede han så, og sagde, at det hus i Vanløse, som han skulle pudse, var et lidt større projekt, med mange små vinduer, så han først kunne være hos os omkring klokken tolv. Det var da sødt af ham, at ringe og sige det, for så behøvede Mogens ikke køre så tidligt derhjem. Nu kunne Mogens så nå at støvsuge inden han kørte. Så det var dejligt.
Jeg fik tørret støv af, vasket gulve og ordnet badeværelse. Senere bagte jeg nogle flute til vores ost.
Først på eftermiddagen ringede jeg til Mogens og spurgte hvordan det gik. Vinduespudseren var der endnu, og jeg talte lige med ham, om betaling, og han sagde at han ville sende regningen på mail i løbet af aftenen. Han fortalte også, at Mogens og han havde fået kaffe, og havde talt med Brian over Skype.
Senere ringede Mogens og sagde, at nu ville han køre hjemmefra, så jeg kunne godt sætte kaffe over, så det gjorde jeg. Så da han kom tilbage drak vi kaffe og han fik en nybagt bolle. Jeg havde spist lidt frokost inden han ringede.
Ved femtiden kom Linda. Så fik vi et glas rose og lidt chips og nødder oppe i stuen, inden jeg gik ned og varmede flute og arrangerede osten. Så sad vi nede i køkkenet og hyggede os, og pladrede løs. Linda havde taget en kage med, så efter osten, lavede vi te, som vi drak til kagen. En rigtig lækker kage. Linda havde også et glas med mandler, med chokolade og lakrids, som hun havde lavet. Uhm, de smager altså også godt.
Linda har jo selv haft kat, og hun ville så gerne nusse Herbert, men det var han ikke så interesseret i, selv om hun prøvede flere gange.
Ved ti tiden cyklede hun så hjem, og så ryddede vi lige op, inden vi gik i seng.
Torsdag, den 30. oktober
I dag kørte vi til cirkeltræning. Vi skulle være der klokken ti, så vi kørte hjemmefra en halv times tid før. Efter træningen kørte vi til Tjørnevangen, hvor jeg fik vasket nogle maskiner tøj, og hængt det til tørre. Så pakkede vi takser til fredag, hvor vi skal til træning igen. Derefter kørte vi til Glostrup og drak sent eftermiddagskaffe.
Da vi havde spist til aften, satte vi os op i stuen og skulle se håndbold landskamp. Under kampen slukkede fjernsynet igen. Vi forstår det simpelthen ikke. Nå men det skete kun en gang, så vi fik da set kampen. Efter kampen gik vi i seng selv om klokken kun var lidt i ti, men vi var begge trætte.

Skriv et svar