29. Oktober 2014 – nyt hotel igen igen igen

Efter morgenmaden pakkede vi vores ting, tog rygsække på ryggen og tjekkede ud. Vi hentede vores vasketøj og så gik turen på gå ben hen til Kirikayan. Vi fik det eller yderste værelse mod vandet og poolen, som i følge receptionisten var det største af slagsen. Og helt sikkert også det som ligger bedst :-). Ahhh, lidt luksus til os, skønt. Det er et dejligt værelse med et super charmende badeværelse. Vi pakkede ud og tøj badetøj på og gik de 20 meter hen til stranden. Hotellet ligger oppe på en platform, så man kan ligge og kigge udover hele stranden og vandet. Det helt store overblik :-). Så hvis man skal i vandet, skal man lige ned af nogle trapper og så står man på stranden. Her på hotellet er der happy Hour to gange om dagen. Kl. 12-13 og 17-19. Så vi bestilte 2 mango shakes. Efter en times tid fik vi massage på hotellet. De har nogle små pavilloner som er rigtig fine. Brian fik thai og Susan fik en omgang ryg, nakke og hovedmassage. Hun var helt stiv, så det var det hun trængte til. Og hold da helt op en omgang, det gjorde sgu godt. De var begge meget dygtige og det er en af de bedste massager som Susan har fået i thailand. Vi var begge meget tilfredse og sagde til damerne, at vi kom igen i morgen. Der tager vi nok dobbelttimer 🙂
Efter den omgang var vi klar til at slappe lidt mere af og nød solen indtil vi gik ind i bad og gjorde klar til aftensmad. Brian ringede hjem til Mogens, første gang vores Skype net har virket ok. Så det var godt. Vi gik ned for at spise. Havde besluttet os for at gå ned på vores gamle stamsted og købe en filet af snapper med banansovs til, da vi kunne huske hvor godt det smagte sidste gang vi var her. Der var ikke andre kunder end os, så det var trist. Maden smagte godt. Vi spurgte om ham den gamle tjener ikke var der mere og vi viste ham et foto af ham. Og sørme jo, han var der skam endnu, men han havde fri, men var på job igen torsdag. Så kunne vi komme og sige Hej til ham. Det må vi se om vi gør;-)
Vi gik en lille tur inden vi gik tilbage på hotellet og bestilte 2 kokos creme brulee og 2 latte. Det var et større projekt med kaffen. Der blev tilkaldt en som kunne betjene den fine maskine, som de har her. Han brugte 5 forskellige kander og bøtter til varme og skumme mælk, og måtte også have fat i en lille bog, hvor der nok stod, hvad en latte egentlig var og hvordan man laver den. Lidt sjovt, men det resulterede også i, den mest perfekte og lækre latte, så det var vente tiden værd :-). De havde tilgengæld glemt, at smelte sukker ovenpå bruleen. Den havde bare være i ovnen og så var der kommet is og flødeskum på. Det var meget flot og smagte også fint, men det sidste manglede desværre.
Vi gik tilbage og Susan ringede til hendes far, inden vi slukkede lystet og sov. Vi var trætte, men det havde jo også været en hård dag 😉

  • Camera: iPad Air
  • Taken: 30 oktober, 2014
  • Location: 9° 30′ 54.58″ N 100° 3′ 23.41″ E

Skriv et svar