1. April fortsat

Fortsættelse 1. April
Medens de andre gik ned og så solnedgang, prøvede jeg at få lagt dagbogen ind på hjemmesiden, og endelig lykkedes det. Det vil sige, det var ikke det hele der kom med, for jeg var alligevel kommet til at sætte en smiley på, og så kom resten åbenbart ikke med, men nu har jeg så fået lagt resten ind.

Efter morgenmaden i dag gik Mogens og jeg en tur. Vi gik den modsatte vej af hvad vi plejer (modsat Saladan) og et stykke ude af vejen, gik vi op af en lokal sidevej. Her lå der også nogle hytter. Nogle af dem så meget pæne ud, men det var et godt stykke fra stranden. Vi kom også forbi et entreprenørfirma, med bl.a. Gravemaskiner mm.
Så kunne vi lige pludselig ikke komme videre. Det vil sige der var en vej bagved, så vi kravlede op af en skråning, og kom så op på vejen. Lidt længere henne gik vi så tilbage mod hovedvejen.
Da vi kom til hovedvejen, gik vi igennem et Resort og ned til stranden.
Det var den strand , der ligger på den anden side af pynten i forhold til den strand vi bor ved.
Så gik vi tilbage af stranden, til vi ikke kunne komme videre, og gik så op gennem Lanta Beach Resort, hvor Susan og Brian har boet tidligere. Her var vi også så heldige at finde et strand toilet.
Så gik vi videre tilbage af hovedvejen til vi mente, at nu var vi kommet forbi pynten og henne ved vores egen strand, og så gik vi igen ned mod stranden.
Her gik vi så ind og fik en kop kaffe og en Shake, inden vi gik helt hjem.
Mogens lagde sig nede ved stranden, medens jeg gik i Seven eleven og købte noget vand, et par sandwiches, lidt mere mælk og lidt kage til kaffen. Derefter gik jeg også ned på stranden og læste lidt.
Senere gik Mogens og jeg op og fik en omgang massage inden vi drak kaffe på terrassen. Heidi havde også været henne og få massage om formiddagen, og Susan og Brian fik massage inden de gik over og spiste frokost. Så det var kun Bo der ikke fik massage i dag.
Efter kaffen gik de andre så ned og så solnedgang.
Vi aftalte så at mødes igen ved halvotte – ottetiden, og gå hen og spise på en lille restaurant henne ved markedet. Der havde Heidi og Bo spist frokost, og de synes der var hyggeligt, og at maden var god.
Da vi mødtes og skulle til at gå, begyndte det at regne ret kraftigt, og lyset gik, så vi måtte vente med at gå. Hotellet fik så gang i generatoren, så der efter et stykke tid kom lys igen. Da det var holdt op med at regne, gik vi hen til restauranten. Men her var der ingen lys, kun små fødselsdags stearinlys. Vi så lidt på, hvad de havde, men Mogens mente ikke, at de inde lave ordentlig mad med stearinlys som eneste oplysning, så vi gik igen.
Så gik vi hen til Andaman og spiste. Her kom de med mad til Mogens, Bo og mig, og lidt efter til Heidi, men ikke noget til Susan og Brian. Susan skulle have en clubsandwich sandwich og Brian skulle hane Pad Thai (som jeg også havde fået).
Da vi andre var færdige med at spise, havde Susan og Brian stadig ikke fået noget, så vi måtte have fat i en tjener. Vi bestilte så også en vand til Mogens. Så varede det selvfølgelig et stykke tid, inden de kom med maden og undskyldte meget og sagde, at vi ville få 20% rabat på de retter de havde glemt, og vi bad så igen om vandnet, så de åbenbart også havde glemt igen. Ingen drikkepenge, selv om maden var i orden.
Så gik vi hjem, og Mogens og jeg gik i seng, og de andre 4 gik vist over og fik noget at drikke,

Skriv et svar