Fortsættelse af 28. Marts

Lørdag 28. Fars fødselsdag
Fint pyntet morgenbord – 90 min massageLørdag
Frokost tyske bageri – afhentning af kage, eftermiddagskaffe – middag på stranden.

Søndag 29.
Stranden – sandwich – eftermiddagskaffe
Kørt sydpå – dunken sailor – same same but different

Prøver på at få skrevet lidt dagbog igen.

Mandag den 30.
Gik alle ind til Saladan. Bo og Heidi kørte dog hurtigt hjem igen, da Bo havde det dårligt med varmen. Det var også meget varmt.
Vi andre gik en tur hen forbi, hvor Mogens og jeg havde bort for et par år siden. Bagefter gik vi hen og fik massage. Brian og Mogens 90 min. Oliemassage, Susan og jeg 60 min. Fodmassage. Så kiggede vi lidt på butikker, fik købt lidt, og gik derefter hjemad. Vi stoppede ved det tyske bageri, og spiste lidt frokost, og hentede noget brød, som vi havde bestilt på vejen ind til Saladan.
Da vi havde spist, gik Mogens og jeg hjem, medens Susan og Brian blev og drak en kop kaffe og delte en kage.
Senere var vi ovre med vasketøj, og bagefter gik vi på et marked lidt længere henne ad vejen. Der var dog ikke så meget at se på, så det endte med, at vi gik hjem og spiste på restauranten ved vores hotel. Vi gik tidligt i seng, for vi skulle tidligt op næste dag.

Tirsdag den 31.
I dag har vi været med speedbåd på snorkeltur. Vi blev hentet ved halv ni tiden på stranden, lidt længere henne ved Andaman Resort.
Så sejlede vi ud til Koh Rok, hvor vi lige var inde og læsse frokosten af på stranden, inden vi sejlede ud til det første snorkle sted. Her havde vi 40 min. Til at snorkle i.
Så sejlede vi tilbage til stranden, hvor vi fik frokost, tid til at sole os, eller bade og snorkle, i lidt over to timer.
Derefter sejlede vi igen ud til et snorkelsted, og havde igen ca. 40 min. til at snorkle i, inden vi sejlede tilbage til hotellet.
Da vi var kommet tilbage og fået pakket ud, drak vi en kop kaffe på terrassen, og hvilede os så lidt bagefter.
Senere fik hentede jeg vores vasketøj, og ved halv otte tiden gik vi hen på en restaurant på stranden og spiste.
Vi var trætte efter en dag på vandet, så allerede da klokken var lidt over ni, gik vi ind og læste lidt inden vi lagde os til at sove,

Onsdag den 1. April
Vores sidste dag på Koh Lanta, inden vi i morgen skilles fra Susan og Brian. De tager videre til Phuket, og Heidi, Bo, Mogens og jeg tager til Bangkok.

Nu vil jeg se, om jeg kan komme ind på hjemmesiden.
ØV, netværket vil ikke, så nu tror jeg, at jeg vil gå en morgentur. Så må jeg prøve senere.

Skriv et svar