Fredag, den 3. April

Fredag, den 3. April
Jeg vågnede tidligt, så jeg fik skrevet dagbog for i går og lagt den ind på hjemmesiden. Jeg opdagede at Brian havde prøvet at ringe til os flere gange i går, uden at vi havde hørt det. Det var ærgerligt.
Mogens vågnede også tidligt, så vi stod op, oG gik allerede ned til morgenmaden, da klokken var kvarter i otte. Da vi var færdige med morgenmaden, tog vi en ekstra kop kaffe og ventede lidt længere, for at se om Heidi og Bo, også kom ned. Medens vi sad der, ringede Brian igen. Han ringede på Viber og den gik rigtig tydeligt igennem, uden støj og udfald. Det var dejligt, at høre fra dem.
Senere på dagen, så vi også at Brian havde skrevet dagbog.
Da vi havde siddet et stykke tid og ventet, blev vi enige om, at gå en lille tur, så vi gik lige op på værelset, med de ting vi havde haft med ned, og var så bagefter lige en tur oppe på 8. Etage og se på faciliteterne der. (fitness, massage, swimmingpool og bar). Så gik vi en lille tur ned ad gaden.
Da vi kom tilbage, var Heidi og Bo nede ved morgenmaden, så vi satte os lige lidt og snakkede med dem, og aftalte, at vi i dag ville tage med Sky Train ud til floden, og så sejle til Grand Palads.
Først kørte vi med Suhkumvit linien til Siam (Cen), og derefter med Silom linien ud til floden.
Ved floden så det ud som om der lå en færge, og der sad en og solgte billetter, så vi købte billetter, men synes godt nok de var blevet dyrt, for vi betalte 100 Thb pr. Person. Det viste sig så, at det ikke var til en færge, men til en Longtail boat, som lå på en anden side, at det vi troede var færgen.
Nå, men vi kom da frem, og så havde vi jo også prøvet det.
Da vi var kommet af båden, og igennem alt det virvar der var der, med diverse boder og masser af turister, blev vi stoppet af en mand, der så officiel ud, som sagde, at hvis man skulle ind på Grand Palads, havde vi for lidt tøj på. Bo forklarede ham så, at de have mere tøj i deres rygsæk, og Mogens og jeg ville ikke med ind.
Så sagde ham manden, at p.g.a. Kongens fødselsdag, kunne man først komme ind på Grand Palads om ca. 2 – 2 1/2 time, for der var i øjeblikket en kun adgang for munke. Han spurgte så om vi ikke ville ud og se en stor Buddha og et tempel imedens, og hvis vi så også kørte med hen og så et sted med “mode” skulle vi kun betale 100 Thb for alle fire. Det sagde vi så ja til, og han fulgte os så hen til to tuk-tukker, og så blev vi kørt afsted.
Så kørte vi ellers afsted. Ham Mogens og jeg kørte med, kørte ud og ind mellem alle bilerne, så vi kom først frem. Lidt efter kom den anden tuk-tuk med Heidi og Bo. Så vi fik set en stor Buddha og et tempel, meget flot, inden vi blev kørt videre hen til en stor skrædder. Vi havde troet det var et sted, hvor man kunne se på noget tøj, men det var modeblade og stoffer vi blev præsenteret for. Vi fik dog også vand og Bo fik en øl, men det ville han vist ikke have. Så sad vi lidt og kiggede i deres kataloger og de viste også Bo nogle forskellige stoffer. Den ene af dem der viste stofferne frem, kunne tale lidt dansk.
Efter et stykke tid, gik Mogens og jeg udenfor og ventede. Lidt efter kom Heidi og Bo også ud. Så blev vi kørt videre hen til et fint sted, hvor de solgte dyre smykker, men der var også en lille afdeling med soveniers. Her købte jeg en vifte, (for det var meget varmt) og et par bukser.
Chaufførerne fik vist nogle benzin kuponer for at have kørt os hen til de forskellige butikker.
Så var vi henne og se endnu et tempel, og bagefter ville de igen køre os hen til en skrædder. Her var der igen en der talte lidt dansk.
Vi var efter hånden blevet lidt trætte, men sagde alligevel ja, for at de kunne få deres kuponer, men Mogens gik hurtigt ud og så gik jeg ud til ham. Så kom Heidi og Bo også ud. De havde sagt til skrædderne, at vi var blevet dårlige, så vi ved ikke om tuk-tuk chaufførerne fik deres kuponer, når vi gik så hurtigt ud.
Så blev vi kørt tilbage til Grand Palads. Her fandt vi et lille sted, hvor vi spiste lidt frokost, og så sagde vi farvel til Heidi og Bo, for vi ville tage hjem, medens de ville gå over og se paladset.
Henne ved havnen, ventede vi et stykke tid, inden der kom en færge. Billetterne på færgen kostede kun 15 Thb. Pr. Person, så vi følte, at vi var blevet taget lidt ved næsen på vejen derud.
Vi tog samme vej tilbage, som vi var taget ud.
Tilbage på hotellet drak vi en kop kaffe, og tog en lille morfar. Det vil sige, jeg kunne ikke sove, så jeg satte mig til at hækle lidt.
En times tid senere bankede Heidi på, og vi aftale at mødes klokken halv otte, og gå ud og spise sammen.
Det viste sig, at da Heidi og Bo var kommet over til Grand Palads igen, var det ved at lukke, så de kom slet ikke ind og så det. Så de var i stedet gået ud til National Stadium, og været inde i MBK, og derefter taget med Sky Train hjem, og været tilbage omkring klokken seks.
Da vi mødtes gik vi hen til soi 18, og spiste på den restaurant, som vi har spist på flere gange. Bagefter var vi også luge henne og se Rembrandt hotellet.
Derefter gik vi hjemad. Mogens og jeg gik hjem, medens Heidi og Bo gerne ville hen og have en godnat – drinks.

Skriv et svar