Gensyn med Karon Beach, Phuket. Lørdag d. 4 april.

Idag havde Susan det heldigvis godt igen. Så efter morgenmaden gik vi en tur ud mod Karon Beach. Vi gik ad Kata strand det første stykke, og det var trist at se at det ikke var lykkedes at få det store sejlskib på vandet om aftenen 🙁 Der var da en del vi kunne kende på vejen, især Susan kunne huske hvad vi så sidst, men der var også blevet bygget meget nyt. Sjovt nok virker det denne gang som om det er på Kata det sker, og Karon der er det lidt mere stille Phuket nu. På vejen kom vi forbi vores stam cafe, Andaman cafe, og måtte lige have et par is-kaffer. Favoriten Anda-cafe og en Tiramisu, begge gode og dessert agtige og dertil delte vi et stykke gulerodskage. Bagefter forsatte vi helt ud til enden af stranden for at se hvad der var blevet af Kai´s snask. Det lå der stadigt men dødt, det viste vi også egentlig godt fra Minna og Mogens. Det hotel de var ved at bygge på stranden dengang var nu kæmpe stort og blevet et Centara hotel, som også ligger oppe på klippen. Vi gik tilbage igen, og tjekkede om det var rigtig hvad vi så på vejen ud, at Møvenpick ikke var et flydersted mere 🙁 Så det blev ikke til frokost Pizza der, som vi ellers havde regnet med. Istedet fandt vi længere ude af byen et andet sted med pizza ovn. Vi spurgte efter hvidløgsbrød, men det lavede de ikke, istedet bestilte vi en pizza til deling og 2 colaer. Lidt efter fik vi så noget brød og dyppelse, hmm hvidløgsbrød, som de jo ellers ikke lavede? Det smagte godt, og det gjorde pizzaen også. Vi kom dog af med 560 bath, så det var vist også betalt.

Tilbage på Kata stranden var det sørgelige syn af sejlbåde blevet en attraktion som folk skulle fotograferes stående op ad. Folk syntes åbenbart det var sjovt, og havde ingen skam og medfølelse for de stakkels ejere. På vejen gik vi forbi frugtdamen og købte lidt frugt. Godt stegte tilbage på hotellet trængte vi til et bad, slappede lidt,  inden vi gik ned og købte lidt proviant og myggespray, til de næste dage i junglen og bådturen i Khao Lak. Vi spiste på en Clubsandwich på hotellet og bestilte en Sticky rice to go, og gik derefter op og så en film, mens vi spiste vores frugt og sticky rice.

Imorgen bliver vi hentet kl. 11.30, af en bil vi har bestilt hos Poseidon Bungalows, da det viste sig at være lettest og  billigst. Næste stop Khao Lak, godnat og sov godt.

Skriv et svar