Lørdag, den 4. april

I dag er det Bos fødselsdag, og vi skal mødes med dem og spise morgenmad sammen klokken ni.
Vi havde jo ikke nogen fødselsdagsgave til Bo, men vi skrev på hotellets brevpapir, at vi ville give ham en skjorte, men at han selv skulle købe den. Så måtte han selv om det skulle være i Danmark eller her i Bangkok. Vi gik så også ned i receptionen og købte en af de Tuk -Tuk’er de har her. Den pakkede vi så ind i en af de dækkeservietter, vi havde gemt fra Mogens’ fødselsdag. Så her der da en like pakke til ham. Vi pyntede også morgenbordet med lidt flag. Så vi havde en hyggelig morgenfødselsdag.
Efter morgenmaden tog Heidi og Bo hen til en skrædder, som Bo havde Googlet, og som der var mange der havde anbefalet. Og bagefter ville de prøve t finde nogle ting til ungerne, så vi aftalte at mødes igen om aftenen og gå ud og spise sammen.
Mogens og jeg blev enige om, at vi alligevel ikke ville tage ud til weekend markedet, men gik så i stedet for en tur ud til MBK. Her gik vi så rundt et par timer, og fik også købt lidt forskelligt. Så tog vi Sky Train banen hjem, og gik op og lagde os lidt ved poolen.
Ved fire tiden gik vi hen og fik en gang oliemassage. Så var vi i 7-eleven og købe lidt Chips, og på vej tilbage til hotellet mødte vi Heidi og Bo. De havde været hos skrædderen og i MBK, og nu ville de lige gå en tur i Terminal 21, og få lidt og spise, inden de skulle ud til skrædderen igen klokken 7, hvor Bo skulle prøve det tøj, han havde bestilt. Vi aftalte, at vi skulle mødes igen ved otte tiden, når de var tilbage igen, og så gå hen og spise sammen.
Så gik vi hjem og slappede af. Mogens fik en lille lyr, og jeg fik hæklet lidt.
Vi var henne og spise på en restaurant, som lå i kælderplan, lidt længere ude af Suhkumvit. Det var meget godt. Bo fik noget der var meget stærkt, men det kan han jo også godt lide. Han ville også betale middagen, så det fik han lov til. Bagefter gik vi hen i et Bakery (der lå lige ved siden af 7 – eleven)og fik kaffe og kage, som vi så gav.
Så var vi trætte, og ville gå hjem i seng, og Heidi og Bo ville tage en godnat drink hjemme på værelset, for de synes der var for mange mennesker og for meget larm på Suhkumvit. Og så var Bos fødselsdag ved at være slut for i år.

Skriv et svar