Similian Tours dag 1. Tirsdag d. 7. April

Vi skulle mødes i receptionen kl. 7, og afleverer den bagage vi ønskede til opbevaring, og hvad vi ville have i sikkerheds boksen. Det var også her vi først så vores medrejsende på turen. Der var et tysk par der kom til Poseidon bungalows samme dag som os, derud over var der et andet tysk par, 5 australier som var søskende og ægtefæller, en englænder og amerikaner som rejste alene, 5 belgiske piger, og så vores svenske guide Per. Vi blev kørt ud til havnen hvor vi skulle sejle fra og fik morgenmad. Derefter var der 3-4 timers sejltur til første snorkelsted, som egentlig ikke er en del af similian, men et godt sted at blive fortrolige med udstyr og havet. Undervejs præsenterede vi lige os selv, Per gennemgik nogle simple regler, og turens program. Spise, snorkle, sove, Spise, snorkle, sove, Spise, snorkle, sove, Spise, snorkle, sove, og snorkle. Efter det første snorkelsted sejlede vi videre mod de første Similian øer, vi snorklede 2-3 gange og så også lidt nye fisk, og en masse vi kender,  men større, men ingen skildpadde, håber den kommer imorgen. På den ene ø klatrede vi op til et udsigt punkt af nogle store sten stablet oven på hinanden, og så solnedgangen herfra. Så var det blevet tid til aftensmad, og aften hygge indtil folk blev trætte og gik til ro. Vi får rigtigt godt mad, bestående af forskellige Thai retter lavet på skibets lille køkken, så vi har det godt her 🙂
Man kan både sove i fælles kahytten hvor vi har en dobbelt køje, eller på soldækket under åben himmel, hvor jeg valgte at sove. Susan gik i kahytten sammen med de andre. Godnat, ses imorgen.

Skriv et svar