Similian Tours dag 2. Onsdag d. 8. April

Jeg sov udenfor på soldækket hele natten, og det var skønt. Ikke så tit man kan sove åbenhimmel og se månen og alle stjernerne, og i horisonten kunne man også sy lyn imellem nogle skyer. Jeg tog ud og snoklede tidligt sammen med et par andre, inden de andre stod op, og pludselig var der en der råbte at han havde set skildpadde, men da vi kom der over var den væk. Men ellers var det en dejlig stille morgen snorkling. Jeg kan ikke helt huske om vi alle havde en snorkel tur inden morgenmaden, men efter morgenmaden var vi ude. Og denne gang lykkedes det.  VI SÅ EN SKILDPADDE… Endda 2 gange og fik også både billeder og video 🙂 Vi så også mange andre flotte fisk, men skildpadden er turens højdepunkt. Generelt har det været en super skøn tur, og vi har set en masse nye fisk. Vi får skøn mad, morgenmad med æg, bacon, toast og frugt. Varm mad til frokost og aften med forskellige Thai retter lave i båden mini køkken. Og om eftermiddagen får vi også en snack, majs i sød kokos mælk, fritteret banan, og det er super hyggeligt med alle de andre. Her til aften har vi også set de billeder Per vores guide har taget, som man også kan købe på en usb-pen når vi kommer retur imorgen.
Imorgen har vi 3 snorkel stop mere inden turen er slut og går retur. Håber vi ser skildpadder igen, og måske hajer eller mantra ray eller…
Vi får se…  Alt for idag.

Skriv et svar