Similian Tour, sidste dag med kliken. Torsdag d. 9. April

Jeg havde igen sovet hele natten under åben himmel, bare vi kunne det noget ofterer derhjemme også. Lidt før solopgang vågnede jeg da der var begyndt at komme lidt liv på dækket. Vi så endnu en morgen meget en meget smuk solopgang i horisonten, og efter den var vi nogle stykke der ville morgensnorkle. Desværre var der mange bitte små gopler i vandet her til morgen så det blev ikke til nået i første omgang. Guiden tog alligevel ud, og mente ikke de brændte. Kort efter prøvede den ene tysker Josh også, og jeg hoppede så også i, jeg havde også tabt vores tandpasta så jeg måtte en tur ned på bunden og hente den. Josh kom hurtigt op fordi han syntes det brændte lidt på læberne, og jeg svømmede også kun en kort tur da det ikke var så behageligt med alle goplerne, men blev dog ikke brændt af dem. Efter morgenmaden sejlede vi hen til første af dagens tre stop. Vi så ikke så meget nyt idag, men på de 2 første steder var der rigtig flot sigtbarhed og meget dybt, så det var nu også flot at se. Det ene sted lå der også et skibsvrag der var slået i stykke mod nogle sten, og spredt rundt omkring. Efter det tredje stop var det tid til frokost, som samtidig var den triste ende på denne fantastiske tur. På de 4 timers sejlads tilbage til fastlandet var det så nu tid til at få snakket det sidste med vores nye rejsekammerater. Simon en rigtig flink engelsk gut, som var nem at snakke med og forstå. Issaak fra Amerika, men bosat i Abu Dabi, underviste vist i noget kunst på en skole, og var vegetar som Simon. Tyskeren Marina snakkede meget og var godt til engelsk fra da hun havde været au pair i USA og vist var kørerlærer.  Hendes kæreste Julian solgte fitness udstyr og underviste vist også i det. Det andet tysk par var Josh som var skole lærer, og fik på turen kælenavnet Smile for sit store smil han havde hele tiden. Hans kæreste var stewardesse hos Lufthansa, og de kunne derfor får billige ledige billeter hos dem og deres alliancer, de havde dog lidt svært ved lige at få nogle hjem, inden de skulle på arbejde igen på mandag. Så var der de 5 belgiske piger vi ikke fik snakket så meget med, bortset fra Iris som Susan fik snakket lidt med. Hun arbejde også på en skole og havde en masse ferie. Hun var afsted på tøse ferie med sine 4 veninder, som jeg ik kan huske hvad hed, og så skulle hun giftes til oktober med sin kæreste. Og så var der de 5 festlige Ausies, søskende Jackie, Cheri og Ben, samt søstrenes mænd Kevin og John. Lige da vi mødte dem syns vi de var meget højrøstede og dominerende, men de viste sig at være utrolig flinke og underholdende. Sidst men ikke mindst, guiden Per fra Sverige, det var hans sidste tur og skal hjem på mandag, og arbejde i et vandland hen over sommeren, og der efter færdigøre sine studier som noget vejplanlægnings ingenør. Kaptajnen, samt hans besætning, konen og en hjælper, som sørgede for en uforglemmelig tur, og lavede fantastisk mad i det lille køkken på båden.

I land igen blev vi kørt tilbage til Poseidon efter vores bagage inden vi alle skiltes og tog i forskellige retninger. Vi kom trætte frem til vores nye hotel, som viste sig ikke at ligge i Khao Lak by, men på den ande side af byen. Vi kunne ikke se så meget da det var mørkt, men det så fint ud. Efter checkin blev vi vist hen til vores værelse.Woow, det var godt nok stort og flot halvdelen af de ca. 50 kvm. er badeværelse med badekar ud i et meget resten af rummet. Her har vi godt nok fået meget for pengene, for det  var rimeligt billigt da vi bookede. Vi tog et hurtigt bad og gik ned for at spise aftensmad. Og så gik vi trætte i seng, og glæder os til at slappe af de næste par dage. Godt nok har vi ikke lavet andet end spise, slappe og snorkle, men det kan også være hårdt nok. Sov godt!! 

Skriv et svar