Bangsak Village, Khao Lak. Fredag d. 10. April

Idag har vi intet lavet andet end at ligge ved poolen. Vi var stadig trætte efter de tre dages anstrengelser i vandet. Så efter morgenmaden stod den bare på afslapning, og opdatering på hvad ser var sket mens vi var på havet. Det var nu ikke det helt vilde, men en ting var dog sket som fik os til at føle os heldige. Ao Nang Princess 5 var brudt i brand og sunket oppe ved Ao Nang, og en person er formentlig død, mens de øvrige var blevet redet af fiskere og speedbåde. Da vi sejlede fra Koh Lanta sidste torsdag var vi netop med Ao Nang Princess bådene og netop Princess 5 fra Ao Nang til Phuket, så vi føler os meget lettet over at vi ikke oplevede den grimme oplevelse her 🙁

Om eftermiddagen gik vi i hen for at få lidt frokost, jeg fik Som Tam og Susan fik Tom Kha Gai, begge ting ok, men restauranten er fin og dyr her, og som altid betyder det lidt kedelig mad tilpasset vesterlændinge. Bagefter gik vi tilbage til værelset og slappede af med en film. Det var sådan ca. den dag, da vi ikke var sultende til aften sprang vi maden over, og gik tidligt i seng.

Skriv et svar