Alting har en ende. Tirsdag d. 14. April.

Så er ferien ved at være slut, og vi skal vende næsen hjem mod hverdagen 🙁 Så efter morgenmaden måtte vi igang med at pakke vores rygsække, og utroligt nok kunne vi have det hele i dem, selvom vi syntes vi havde handlet en del. Kl. 12 gik vi ned for at checke ud, og høre om vi kunne lade rygsækkene stå til i aften. Ingen problem, vi kunne også få et bad og skifte tøj senere, så det var jo perfekt. Vi ville have haft bestilt massage til aften, men der var lukket pga. Songkran. Vi gik ned for at tage skytrain’nen ud til Silom hvor det skulle være større og vildere end ved Sukhumvit. Det var det sørme også, der var godt nok mange mennesker og meget vand 🙂 Vi blev også godt våde, så efter at have brugt nogle timer på at se det, besluttede vi at gå tilbage, istedet for at fryse i skytrain’nen. Vi ville gå ned og spise i Terminal 21, fordi vi havde en del penge tilgode på vores kort til food court. De virkede imidlertid som om Songkran blev fejret mere idag end igår, så det lukkede os aldrig at blive tørre, da der hele tiden var nogen der syntes vi skulle vandes, og det var nu også meget skægt. Men inde i Terminalen drivvåde syntes vi måske ikke det var så smart at spise derinde i kulden. Så det blev kun til sticky rice, inden vi hævede resten af pengene, og gik retur til hotellet. Her fik vi skiftet til tørt tøj, og gik op på toppen for at spise. Det blev til en gang Fish’n Chips og en Lamme burger. Nu sidder vi bare og venter på at tage en taxi eller toget lidt senere, mens jeg skriver dagbogen her. 

Så det blev hermed de sidste ord fra denne ferie!!!

Skriv et svar