Songkran år 2558 – Bangkok – mandag d. 13. April 2015

Efter vores gode og solide morgenmad (vi kan dog godt mærke, at vi ikke har spist så meget morgenmad på ferien, for vi bliver alt for hurtigt mætte) gik vi ud i den store våde verden. Hold helt op en oplevelse, det.  Er det sjoveste vi nogen sinde har oplevet! Vokne mænd, gamle mænd, damer og selvfølgelig børn løber rundt med vandpistoler, vandkanoner og andre anordninger hvori vand kan opbevares og sprøjtes på forbipasserende mennesker, mens man griner og har det meget meget sjovt. Vi havde ikke gået mange meter, før vi begge var gennemblødte. Brian dog mest, tror de synes det er sjovest at skyde på ham der ser lidt sjov ud ;-). Vi gik af sukumwhit og kom frem til pladsen ved BIC og Central festival. På taget ved BIC over indgangen stod der mænd med brandslanger og sprøjtet på folk som skulle ind og ud af centret. Vi kom ind uden at blive endnu mere våde end vi i forvejen var. Vi skulle ind og kigge efter sko til Susan, men selvom der var kommet rigtig mange nye modeller, købte vi ingen. Vi købte lidt bukser til Brian i en anden butik inden vi gik ud i Bangkok igen. Der var stor fest med tv transmision foran central festival. Kæmpe fest med rigtig vandkamp og stor skum diskotek. Folk gik fuldstændig amok. Vi gik ind i mængden, tog en masse billeder og blev endnu mere våde. Godt det er over 30 gr og varmt, for ellers ville man da blive syg af at være våd hele tiden. Susan frøs dog på et tidspunkt, men det gik. Vi gik mod MBK og gik derind for at købe tøj som vi gerne ville have med hjem. Vi fandt også en fin rund og tyk Buddha, som vi købte med hjem. Vi spiste i deres food marked på 6 sal, selvom det er blevet dyrere og meget turistet. Vi fik noget rød karry med ris og en kylling med cashewnødder og fik en stor, meget stor cola til, 135 bath, så det var en fin pris. Da vi var fyldte og klar til mere vand og strabadser, gik vi atter ud i gaderne. Vi havde snart været i gang og på i mange timer, så trætheden begyndte at melde sig. Vi gik ind i et meget fint center og konditori og fik kaffe og kage og betalte 600 bath for det. Sjovt at sammenligne vores frokostpause med dette, vi kunne have spist 4 gange for samme penge!!!! Nå men det var et tiltrængt hvil og vi derefter hjem på hotellet. Klokken var ved at være 20, så vi aftalte at spise på taget på hotellet. Dette blev dog ikke til noget, da vi faldt omkuld og sov inden klokken var 22! Nat nat og tak for en super super sjov og anderledes oplevelse Bangkok 🙂

  • Camera: COOLPIX AW100
  • Taken: 13 april, 2015
  • Location: 13° 44′ 49.24″ N 100° 32′ 24.82″ E

Skriv et svar