Onsdag den 5. Og torsdag den 6.

I dag er afslapningsdag. Benene er temmelig ømme. Så det var bare strand og afslapning. Ingen morgen gåtur. Men i løbet af eftermiddagen måtte jeg alligevel ud og gå en lille tur, og det var faktisk godt for benene.
Om aftenen var vi igen henne og spise hos Marias, og bagefter gik vi ind til den lille havn, som ligger derinde. Hvor vi boede de to første gange vi var i Kalamaki. Den ligger ca. 2 km. Her fra hotellet, men vi var jo et lille stykke derindefra, da Marias ligger den vej.
Det var hyggeligt.
Heidi og Mille var ellers også helt smadrede i deres ben. Den der var mindst smadret er Max. Han er åbenbart den der er i den bedste form af os. Heidi siger at hun hellere vil løbe to halv maraton, end gå på de sten igen.

Torsdag den 6.
I morges gik jeg igen turen hen til havnen og tilbage igen. På tilbagevejen købte jeg så morgenbrød med hjem.

Efter at Mogens og jeg havde spist morgenmad, gik vi en tur op af en sidegade, og op af en meget stejl vej. Efter et stykke vej gik vi igen ned mod Hovedgaden. Vi kom så ned et godt stykke længere ude, end hvor vores hotel var. Nede ved Hovedgaden var der en Norsk strandbar, hvor vi gik ned og sad og fik en kop kaffe. Da vi var tilbage på hotellet havde vi kun gået små 4 km. Men det havde alligevel taget næsten to timer incl. Kaffedrikning og afslapning. Men det var nok også fordi, at det var ret hårdt at gå opad.

Så gik vi til stranden et par timer, og senere hjem og fik en kop eftermiddagskaffe. Jeg fik skrevet lidt mere dagbog, og efter at have været i bad og fået noget tøj på, mødtes vi med alle de andre og gik hen og spillede minigolf. Det var meget sjovt.

Vi havde sagt til Heidi, at vi nok skulle tage os af ungerne, så hun og Bo kunne gå alene ud og spise, for en gangs skyld.

Så efter minigolf gik vi hver sin vej. Vi gik sammen med ungerne hen til en græsk taverne, hvor Apollo holder deres velkomstmøder. Vi syntes den var lidt dyrere, end de andre steder, hvor vi havde spist, men maden var OK.

Bagefter gik vi hen på vores hotels bar, hvor Max gerne ville have en chokoladekage, Mille en strawberry drink, Mogens og jeg tog hver en uso, og Mie ville gerne have en almindelig is, så den måtte vi gå over i supermarkedet og købe. Lige pludselig viste fjernsynet de sidste 20 minutter af kampen med FCK, så det måtte vi jo lige se færdigt, inden vi gik hen på værelserne.

Skriv et svar