Fredag den 7.

I dag var Heidi og ungerne bestilt en snorkeltur. Bo lejede en bil, og kørte dem ind til Chania, og kørte derefter rundt på øen.
Vi tog bussen ind til Chania efter at vi havde spist morgenmad. Så gik vi rundt derinde nogle timer, mest i den gamle del af byen. Senere spiste vi en sandwich ved markedshallen. Og bagefter gik vi ned til havnen, var inde og få en Latte, og gik så rundt indtil ca. 17:30 hvor Heidi og ungerne skulle komme tilbage med båden.
Den kom også præcis kl. 17:30. Så var vi henne på en Starbuck Cafe og fik lidt og drikke og en kage inden vi gik ned til busstationer og kørte tilbage til hotellet.
Nu har vi så siddet en times tid på altanen og drukket et glas vin, og Mogens har lige været i bad, så nu vil jeg også lige tage et bad, inden vi skal have lidt at spise. Mogens og jeg vil spise her på hotellet. Jeg ved endnu ikke hvad de andre vil.

Skriv et svar