Rest den 3. plus den 4. og 5. september

Om eftermiddagen kom der skyer, så vi blev enige om, at gå en tur ud til San Augustin Centeret, og se om den Svenske Cafe var åben. På vej derud blæste det meget og der var sandstorm, så vi måtte gå væk fra strandpromenaden og gå op på hovedvejen, for ikke at få for meget sand i øjnene.
Cafeen var ikke åben, men havde ferielukket til engang hen i oktober. Så vi gik lidt rundt i centeret, og fandt så et andet sted, hvor vi var inde og få en kop kaffe. Så var vi lige inde i en stor Spar, og købte et par ting der, inden vi gik hjem igen.
Da vi var kommet hjem, skinnede solen igen, så vi lagde og i solen og slappede af. Da jeg syntes, at jeg havde fået nok sol for den dag, satte jeg mig under parasollen og hæklede en serviet til brødkurven.
Til aften fik vi en “kartoffelæggekage”, noget skinke og lidt tomatsalat. Da vi havde fået vasket op efter maden, gik vi en tur hen til Plaza centeret, og fik en is i Burger King, inden vi gik hjem og i seng.

Fredag den 4. september
Efter morgengymnastikken gik min morgentur ud mod San Augustin og helt ud til, hvor trapperne gik op til gaden. Så op af trapperne og af gaderne hjemad. Turen var lidt længere end beregnet, for da jeg kom hjem, efter at have været i Spar og købe morgenbrød, viste Endomondo 6,78km. Så det var en lidt lang tur.
Efter morgenmaden gik vi ud mod Belle Vista centeret. Undervejs var vi inde i en af alle de kineserbutikker, som der efterhånden er kommet her. Her fik far købt et bælte, som var lidt smallere end det han havde med hjemmefra.
Bagefter var vi inde i en stor tøjbutik, som vi før har købt forskellige ting i, og som ligger over et stort supermarked, hvor der er mange af de lokale der handler. Her fik jeg købt en ny toilettaske, for den jeg havde var ikke så god mere.
Bagefter var vi inde og handle i supermarkedet neden under, men da vi ikke kunne få et stykke light ost der, gik vi bagefter hen i Hyper Dino i Bella Vista Centeret, og her fik vi købt et stort stykke light ost.
Så gik vi hjem og slappede af i solen, indtil vi skulle have en kop eftermiddagskaffe. Så fik jeg lige hæklet et par grydelapper, inden vi skulle i bad, og senere spise. Vi spiste Bulgursalat med Sirimi, altså kold mad til aften.
Senere gik vi en lille tur hen til Tropical Centeret, inden vi gik hjem og i seng.

Lørdag den 5. september
I dag gik jeg ikke morgentur, men lavede kun morgengymnastik. For Mogens ville gerne ud og gå en lang tur efter morgenmaden, og så syntes jeg det ville blive for meget, hvis jeg først havde været ude og gå 4 – 5 kilometer, lige inden morgenmaden. I stedet for fik jeg vasket lidt tøj og var også en tur i Spar efter en dunk vand inden morgenmaden.
Efter morgenmaden gik vi så ud til San Augustin langs vandet, så langt vi kunne komme.Op ad trapperne, og ned igen lidt længere henne ad vejen, og så igen et godt stykke derudaf, til vi ikke kunne komme videre langs vandet. Så gik vi et stykke hjemad på vejene, inden vi igen gik ned på strandpromenaden, og gik der resten af vejen hjem. Vi havde gået uafbrudt i ca. 2 timer, og ca. 9 kilometer. Jeg var kommet til at lukke Endomondoen da vi var inde og købe noget vand, og så havde jeg ikke fået sat den igang igen.

Da vi var kommet hjem fik vi en kop kaffe, og slappede så ellers af, resten af dagen. Jeg var lige en tur ovre i Spar og købe kartofler, hvidløg og karry.
Til aftensmad fik vi laksesteak, kogte kartofler, og tomater,løg og hvidløg stegt på panden.

Bagefter gik vi en tur ned til butikkerne på strandpromenaden, igennem hele butiksgaden og på vejen tilbage var vi inde og få en lille øl, inden vi gik hjem og i seng.

Skriv et svar