Lørdag den 25. september

Lørdag den 25. september
Idag skulle Gitte og Leo afsted. De skulle køre tidligt, for bilen skulle afleveres inden klokken halv ti, for ellers skulle de betale for et døgn mere.
Så jeg nøjedes med at lave morgengymnastik, men gik ikke morgentur, for vi ville da lige ud og sige farvel og god tur hjemad til dem. De havde sagt, at de kørte kvart over otte – halv ni. Då vi gik ud og ventede på at de fik pakket bilen, afleveret nøgler og så kørte afsted. Bagefter gik vi så ind og spiste morgenmad. Vores kaffemaskine ville ikke gå i gang, så vi måtte koge vand i en gryde, og så lave kaffen manuelt. Men senere da vi igen prøvede, bare med vand uden kaffe, virkede den godt nok, så vi kan ikke forstå, hvorfor den ikke ville, da vi skulle have kaffe.
Jeg fik også lige skrevet en sms til min kusine Aase, og til Arne, som begge har fødselsdag i dag.
Nu har vi fået ryddet op efter morgenmaden, og sidder på terrassen, medens der er rengøring på vores værelse. Solen skinner idag, men der er også en del skyer, og så blæser det ret meget. Da vi stod op, var det 23 grader, men det var lidt køligt at stå og vente på at sige farvel til Gitte og Leo, på grund af blæsten. Nu her hvor klokken er 10 er temperaturen steget til 26 grader, så det er OK.
Når rengøringen på værelset er færdigt, vil vi lige gå en tur.

Vi gik ud til Fernando Centeret og videre ud til lokalgaden med den store Euro Spar. Vi var inde i flere butikker, for at finde en kuffert rem, men når vi endelig fandt nogen, var det uden kode, og vi ville gerne have en med kode. Så gik vi oer i Gaden med Bella Vista Centeret, og fandt en lille cafe, hvor vi drak en cafe latte, inden vi gik videre.
Vi gik så tilbage til det runde center ved Fernando Centeret, og her fandt vi så en med kode til 2,80 EUR, så det var da billigt. På vej tilbage var vi i Lidl og købe at brød og en vand.
Da vi kom tilbage spiste vi lidt frokost, og da sole så efterhånden kom frem ind i mellem, lagde vi os i solen og slappede af. Ved femtiden var der fuld sol indtil den gik ned. Det bliver næsten altid fuld sol sidst på eftermiddagen.
Senere drak vi en kop eftermiddags kaffe. Det var meningen, at vi ville have gået ud og spise, men da vi ikke var så sultne, blev vi hjemme og spiste så en bagekartoffel med Surimi til, og gik bagefter en lille tur.
Tilbage igen sad vi på terrassen en times tid og fik en rom og cola.

Skriv et svar