Turen til Island d. 21 Februar 2016

image

Så blev det endelig rejsetid igen☺
Kl. 9.30 blev vi hentet af Minna & Mogens, som kørte os i lufthavnen. Vi fik hurtigt tjekket ind, uden problemer trods der stod Christemsem på Brian.
Derefter fandt vi i vanlig stil Lagkagehuset og fik kaffe med kage, inden vi bevægede os ned mod gaten. Flyveturen gik også fint, og fremme Reykjavik fandt vi en mand fra biludlejnings firmaet der kørte os Ca. 10 min. hen til deres kontor. Vi fik ordnet papirer og kørte derefter til hotellet i Reykjavik.

Efter vi fik checket ind, og pakket lidt ud, kørte vi ned til byen. Vi gik lidt rundt, og kom ned forbi den store kirke. Vi fandt en Cafe og fik bestilt aftensmad. Susan fik en BBQ svinesandwich, en form for Pulled Pork i en foccacia bolle med fritter til, dem så lidt kedelig ud man smagte ok. Brian bestilte Islansk gullash med lam, den var temmelig kedelig da det viste sig at være en almindelig klar suppe, og ikke lige det vi forbandt med gullash. 

Efter vi havde spist fandt vi vores bil igen, og kørte tilbage til hotellet. Vi tog lidt brochure med op for at kigge lidt på hvad vi skal se de næste par dage. Og eftermiddag at have skrevet dagbog her, er det vist tid til at gå tidlig til ro😴

  

  • Camera: HERO4 Silver
  • Caption: DCIM100GOPROGOPR1191.
  • Taken: 21 februar, 2016