Lørdag

Lørdag, den 27. Februar

I dag gik vi en lang tur efter morgenmaden.

Vi gik ned til banen og gik så langs banen helt ind til Hua Hin Station. Vi kunne godt tænke os, en dag at tage en tur med toget, men vi kunne ikke rigtigt finde ud af, hvor vi kunne køre til og hvad det kostede, så det har vi nok opgivet igen.

Vi gik lidt rundt inde i byen og var også inde og få en latte et sted, inden vi gik hjemad igen. På hjemvejen var vi igen inde i Marked Village, og her fik jeg købt ingefær og citroner, så jeg kunne lave ingefærshots.

Da vi kom ud fra centeret gik vi igen hen til banen, og gik hjem langs den, da vi synes det er hyggeligere at gå der, end på den meget befærdede hovedvej. Jeg fik også lige købt en mango på vejen.
Hjemme igen ordnede jeg ingefær og citron, og sat det over at koge. Jeg skrællede mangoen, og skar den i mindre stykker, men Mogens er ikke så glad for mango, så jeg måtte spise den hele selv. Den var meget moden, men smagte dejligt.
Så drak vi en kop kaffe med en småkage til. Og bagefter tog Mogens en morfar, medens jeg fik hæklet lidt. (Så nu har jeg fået lavet 5 julehjerter, som bare mangler at få syet hanke på)
Da Mogens vågnede gik han i bad, og bagefter gik jeg i bad, og medens vi var ved at tage tøj på ringede Brian, men jeg fik afbrudt den, i stedet for at tage den. Men så ringede vi bare op igen, så vi alligevel fik talt lidt sammen med Brian og Marcell.
Bagefter gik vi hen for at spise. Vi synes vi havde gået langt nok i dag, så det blev bare et køkken ikke så langt her fra lejligheden. Faktisk lige ved siden af, hvor vi spiste i onsdag og torsdag.
Vi bestilte kyllngespid, Panangkylling og en kyllingesalat, samt 2 cola light. Det var lidt dyrere, end inde ved naboen, men det smagte til gengæld også bedre, så det var OK.
Så gik vi en lille tur hen ad Hovedgaden, og hjem igen, så nu sidder vi lige og slapper af, med en lille rom og cola, inden vi skal i seng.