Mandag, den 29. Februar

Mandag den 29. Februar

Efter morgenmaden gik vi ned til stranden og ville gå ud til abebjerget, men vi kunne ikke komme hele vejen derud ad stranden, da der var nogle steder hvor vandet gik helt op og der var store bølger, så vi måtte gå op ad en sidevej til hovedvejen, og gå deroppe resten af vejen.
Da vi kom derud, var vi inde og få en latte på en restaurant, der lå lige ved bjerget. Der var mange aber der, og der var også nogle der kom over i restauranten, men de blev jaget væk.

Da vi havde drukket vores Latte, så det ud, som om vandet havde trukket sig lidt tilbage, så vi prøvede at gå hjemad langs stranden. Der var godt nok nogle steder, hvor vi gik i vandet, men nu var bølgerne ikke så store, der hvor vi skulle gå, så det lykkedes at komme hele veje på stranden.

Vi gik endda lidt længere ad stranden, end dertil hvor vi bor, da vi gerne ville hen til den tyske bager, og vi har heldige, for da vi gik op mod hovedvejen, var det næsten lige over for den tyske bager. Her fik vi hver en sandwich, og købte også et rugbrød og et franskbrød med hjem.

Da vi var kommet hjem, gik vi ned til poolen og lå en times tid, inden vi gik op og fik en kop kaffe. Senere tog Mogens en morfar og jeg hæklede, og ved sekstiden tog vi et bad, og fik smurt os ind i after Sun.

Da vi nu havde spist sandwich lidt sent, ville vi bare spise lidt let herhjemme til aften. Så Mogens lavede et par spejlæg, og stegte nogle tomater, som vi så spiste sammen med noget brød og lidt ost og skinke.

Senere gik vi en lille tur, og nu sidder vi lige og kigger lidt på Facebook, og jeg prøver at skrive dagbog, inden vi skal i seng.