Tirsdag den 2. Marts

Tirsdag, den 1. Marts
Idag var det meningen at vi ville gå til stranden, men da jeg stadig var lidt rød efter forleden dag, blev vi enige om, at vente til i morgen.

Så efter morgenmaden gik vi i stedet for hen til Marked Village, og i dag ville vi så lige se, hvad der var på de andre etager, så vi kørte først op til 3. Sal, og begyndte der. Her var det mest elektronik, dvd’er og mobil tilbehør, og så var der også en biograf.

Så kørte vi en etage ned, og gik en tur rundt der. I stueetagen ligger det store supermarked, et madmarked og en masse andre butikker, og det samme i underetagen.

Da vi havde gået rundt et stykke tid, og også købt et par småting, gik vi hen til madmarkedet i stueetagen og satte 300 bath ind på et kort, og købte to rejeomeletter på ris. De kostede kun 4o bath stykket, så vi har stadig 220 bath tilbage på kortet, som vi regner med, at bruge en anden dag. Det var nu lidt flot, at kalde det en rejeomeletter, da det bare var 1 reje og et æg der blev stegt og lagt ovenpå en stor portion ris. Men vi blev da mætte.

Bagefter gik vi ind og købte forskellige ting ind i supermarkedet, og da det vejede godt til, tog vi en Tuk Tuk tilbage.

Så gik vi ned og lagde os ved poolen indtil solen gik væk derfra ved fire – halv femtiden. Så var det til til eftermiddagskaffe.

Efter kaffen gik vi i bad, og gik så hen og fik en gang fodmassage, og så var klokken efterhånden blevet omkring syv og det var ved at blive mørkt, så vi gik hjemad. Vi havde købt nogle store kartofler om eftermiddagen, samt noget chilisovs, tun, salatdressing og tomater, så vi lavede bagte kartofler med tun og tomater og dressing til aftensmad. Det smagte faktisk ret godt. Vi havde også købt en stor flaske Singha Light, som vi delte. Det var helt OK.

Nu har vi lige spist lidt pomelo til dessert, så vi er ret mætte. Mogens sidder og kigger på sin telefon, medens jeg skriver dagbog, men nu vil jeg gå ud og vaske op efter aftensmaden, så vi kan gå en lille tur inden vi skal i seng.