Torsdag den 3. Marts

Torsdag den 3. Marts

I dag gik vi en tur ind til Hua Hin, og gik rundt derinde et par timer. Vi var også inde og få en Frappe Latte på en Cafe, og på vejen hjem, gik vi ind på madmarkedet i marked Village og spiste frokost. Vi fik en omelet på ris og noget grøn karrysuppe med kylling. Det var OK. Vi handlede også lidt ind i supermarkedet og var inde i en forretning a la Matas og købe noget læbecreme.

Da vi var kommet hjem og pakket ud, fik vi en kop kaffe og bagefter Tor Mogens en morfar. Jeg ordnede ingefær og citron til ingefærshots, som nu er ved at være færdigt med at koge. Jeg fik også hæklet et par omgange. Og nu sidder vi med telefon og tabletten inden vi skal i bad og senere hen og have massage.

Vi fik en omgang oliemassage, og bagefter gik vi hjem, og spiste bagte kartofler med skinke, løg, tomater, ost og dressing, og lidt flutes, og delte en stor Leo.

Bagefter slappede vi bare af, og nu kl. Kvarter i elleve vil vi bare sige godnat og tak for i dag.