Freedag, den 4. Marts

Fredag den 4. Marts

Ikke meget forskellig fra i Søndags.

Vi gik til standen og var der i 4 – 5 timer. Så gik vi hjem og da vi havde pakke ud, gik vi i motionsrummet en times tid. Så drak vi eftermiddagskaffe, og slappede af, indtil vi skulle i bad, og gøre os klar til at gå ud og spise.

Vi gik ned til en restaurant der lå lige ved siden af busstationen. Her bestilte vi nogle grøntsager, en gang Panangkylling kylling med ris og nogle nudler med kylling. Hertil to vand, da de ikke havde Cola Zero eller light. Ialt 245 Bath, og maden smagte godt.

Bagefter gik vi hen til Market Village, og var inde og købe noget After Sun og noget muskelcreme, og bagefter hos en bager og købe noget rugbrødsagtigt brød. På veje ud, gik vi på Mc’Danald og fik en sunday ICE, og så gik vi hjem (var også lige i 7-eleven og købe mælk), så nu sidder vi og for en lille rom og cola og noget pomelo, medens jeg skriver og Mogens kigger på telefonen. Klokken r efterhånden blevet 21:53

Skriv et svar