Lørdag den 5. Marts

Lørdag den 5. Marts

I dag ville vi gå ud til et flydende marked, som vi på et kort, havde set skulle ligge her i nærheden. Så efter morgenmaden gik vi derudaf. Vi gik ud af hovedvejen, længere væk fra Hua Hin, og efter c. 1-1,5 km, kom vi til Soi 112, som vi skulle ud af. Det var en meget lang lige vej, uden sving, bare lige ud. Vi var ved at tro, at det ikke var den rigtige vej, men efter et længst stykke, var der et skilt med 4 km. Til det flydende marked, så vi gik videre. Efter 5,5 til 6 km ad Soi 112, skulle vi til venstre fortalte et skilt, og herfra gik vi c. 600 m, og så var vi der endelig. Omkring 7,5 km. Fra hvor vi boede ( lidt længere end vi havde regnet med).
Så gik vi rundt derude et par timer. Vi købte nogle små forme, som vi troede var med en slags sandkage, men det var nærmest noget a’la creme brulee. Så kom vi forbi et sted med Sticky Rice, og det blev jeg selvfølgelig nødt til at have. 40 Bath, det var da billigt. Vi købte også 2 kopper kaffe. Inden vi forlod markedet igen, måtte vi også lige have to vand til hjemturen. Det var meningen, at vi ville tage en Tuk Tuk noget af vejen hjem, men det endte med, at vi gik hele vejen igen, så da vi endelig var hjemme, var de gamle ben godt trætte, og vi var meget varme.
Så vi blev nødt til lige at tage en skyller inden vi slappede af og hvilede benene. Mogens tog så en lille morfar, inden vi drak eftermiddagskaffe.
Vi blev enige om, at vi ikke gad, at gå ud og spise, efter den lange tur, så i stedet for, gik vi bare hen og købte nogle æg og en cola, og så lavede vi bare noget omelet agtigt noget, med løg, æg, tomater og ost, og spiste lidt brød til. Og vi havde også en stor Chang, som vi delte til maden.
Så nu har vi lige vasket op og ryddet op efter maden, og vil så bare slappe af resten af aftenen.

Skriv et svar