Graypants Sun 32 Scraplight

Ny trappe belysning.

Så måtte Ikea’s snefnug lampe lade livet til fordel for vores nye Graypants Sun lampe. Egentlig har vi været glade for den gamle lampe, men det var som om de snefnug der vendte nedad ikke rigtig kunne klare tyngdekraften, så de var begyndt at lukke sig sammen😖. Så da en af vores naboer selv havde købt en Graypants gennem en bekendt som sælger dem, og gerne ville af med nogle lamper inden han skulle flytte til nye lokaler, kunne vi ikke sige nej til et godt tilbud. Og efter den er kommet op at hænge, må vi også indrømme at den hvide Ikea måske var for hvid. Ihvertfald er vi begejstret for kontrasten og det varmere lys vi nu har fået. Og størrelsen er stadig den samme, Ca. 80 cm. som vi syns ser flot ud over trappen.

Graypants Sun 32 Scraplight
Graypants Sun 32 Scraplight

Skriv et svar