Søndag, den 6.

Søndag den 6. Marts

I dag gik vi til stranden og var dernede til ved to halv tre-tiden. Jeg var for en gangs skyld henne og købe lidt frugt, ved en bod lidt fra hvor vi lå. Jeg købte 1 mango og en klase bananer. Mogens er ikke så glad for ananas mere, og han bryder sig slet ikke om mango, hvilket jeg ikke kan forstå, for de smager da dejligt. Men det gør ananas jo også.

Da vi kom hjem fik vi lige hængt det våde tøj op og pakket ud, og tog så en kop kaffe. Senere fik Mogens sig en lille morfar, og jeg fik talt lidt med Brian, som ringede på Skype. D.v.s. Telefonen ringede ikke, men gav bare et lille Klimt fra sig, og da jeg så kiggede på den, stod der at vi ikke havde taget et opkald fra Brian, så jeg skyndte mig at ringe tilbage. Det var godt nok på Mogens’ telefon, men da han lå og sov, ringede jeg op, og fik så talt med Brian.

Efter vi senere havde været i bad, og fået noget tøj på, gik vi hen til busstationen og købte busbillet til torsdag den 17. Marts kl. 12:00Til Bangkok. Det koster 538 bath for to personer, så det er da billigt. Så gik vi hen og fik en rigtig god massage, et sted vi ikke havde været før. Men det var godt, så der skal vi helt sikkert hen igen.

Så var vi en tur i supermarkedet i Market Village og købe et par småting, og bagefter fandt vi et sted at spise. Klokken var efterhånden blevet næsten otte, så der var mange steder, der allerede var lukkede, men vi fandt da et sted, hvor vi fik forårsruller og Massaman. Det var med ben på kyllingen, men da den var meget mør, var det nemt at få kødet af benene, så det gjorde ikke så meget. Vi synes det plejer at være i en lys sovs, men her var det en mørk krydret sovs, men det smagte godt.

Så gik vi hjem og nu sidder vi og får en godnat rom og cola, medens jeg skriver og Mogens sidder med sin telefon.

Skriv et svar