Mandag, den 7. Marts

Mandag, den 7. Marts

I dag gik vi en tur Vi kan se en Buddha fra vores vindue i lejligheden, så vi prøvede om vi kunne finde den. Vi havde også kigget på et kort over omegnen her, men kunne ikke finde noget om buddhaer, men der var nogle buddhistiske templer afmærket. Men det så ud som om, de lå langt væk.
Nå men vi gik bare afsted der henad, hvor vi mente der stod en. Men vi fandt den ikke, og heller ikke nogle anden Buddha. Vi var gået op i baglandet, og på et tidspunkt måtte vi have et Pitt stop, men en latte. Vi endte inde i Hua Hin, hvor vi gik ind på en cafe og delte en pizza, inden vi til hjemad igen, denne gang ad stranden. Så det blev ikke i dag vi fik set en Buddha.

Hjemme igen var de gamle ben igen meget trætte, for det var alligevel blevet til en lang tur, og klokken var efterhånden blevet omkring fire om eftermiddagen.

Vi havde fået gjort rent medens vi havde været væk, hvilket vi får gjort hver mandag kl. 12:00.
Så sengetøjslager var blevet skiftet, Vi havde fået mere opvaskemiddel og rene karklude, og på badeværelset nye badehåndklæder og shampoo, men rengøringsdamen havde glemt at lægge rene små håndklæder og vaskeklude. Så vi fik en tur op på alle etager, for at se om vi kunne finde hende. Men det kunne vi ikke. Så gik vi hen på et kontor, der ligger henne ve poolen, og talte med en der, d.v.s. Han ringede til en, og stak så mig telefonen, så jeg skulle forklare hende, hvad vi manglede. Hun forstod heldigvis hvad jeg sagde, og lovede at komme med tingene. Der gik heller ikke mere end et kvarters tid inden hun kom, så det var OK.
Så fik vi en kop kaffe, og slappede ellers bare af.

Da benene jo var trætte, gad vi ikke gå ud og spise, så vi spiste bare hjemme og slappede så ellers af, resten af aftenen, lige indtil vi gik i seng ved 22 tiden.

Skriv et svar