Tirsdag den 8. Marts

Tirsdag den 8. Marts

I dag gik vi til stranden. Det blæste meget og der var mange store bølger. Vi blev derned til ved to-tiden, men pga den megen blæst, blev vi overdynget med sand, så vi pakkede sammen og gik hjem.
Da vi havde fået pakket ud, og rystet det meste send af, og skyllet sandet af benene, skiftede vi til fitness tøj og gik i fitnessrummet og trænede en times tid.
Så gik vi op og drak en kop kaffe, gik i bad, og derefter var det hvile/hækletid.
Senere gik vi hen med lidt vasketøj. Vi havde kigget efter et sted, hvor vi kunne få vasket, men der er ikke nogen steder lige her hvor vi bor. Der er i stedet for, steder hvor vi selv kan vaske, men da alting der står på thai, har jeg ikke mod på at prøve det. Så i stedet for, har jeg småvaskes lidt hveranden dag. Bare undertøj, fitnesstøj og bluser. Men vi ville gerne have vasket de bukser vi havde på, på vejen her til. Så en dag fik vi øje på et sted, ovre på den anden side af hovedvejen, hvor vi kunne aflevere vasketøjet. Det er godt nok lidt herfra, men da det så ikke var så meget, var det OK. Her betaler man ikke efter vægt, men efter antal og art. Vi havde 2 par lange bukser, 1 par shorts og 3 bluser, og det koster så 90 bath, så det er OK.
Bagefter gik vi så hen og fik massage, same sted, som vi var i forgårs. Dejlig massage.
Bagefter. Var det Spise tid, og vi ville have været inde på en Indisk restaurant, som så ud til at være god, for når den havde åbent, var der næsten altid helt fyldt op, selv om der var ret mange borde. Forleden dag, da vi gik forbi, så vi, at de holder lukket 3 dag om ugen, så det må da også gå dem godt, når de kan holde så meget lukket.
Da vi kom derhen, var der åbent, men ingen borde ledige. Så vi gik i stedet for ind hos naboen, som var et pizzeria, men også havde thai mad. Her fik vi kyllingespyd, Kokosmælksuppe og stegte ris, begge med kylling. Dejlig mad. Og hertil 2 Cola Light.
Så gik vi hjem, og var hjemme lidt over ni. Så nu sidder vi som sædvanligt og jeg skriver dagbog og Mogens ser på sin telefon, Hvad skulle vi dog have gjort uden tablet og telefoner?

Skriv et svar