Onsdag den 9. Marts

Onsdag, den 9. Marts
I dag gik vi tur igen, og endnu en gang prøvede vi at finde, den store Buddha, som vi kan se fra vores vindue. Men heller ikke Idag lykkedes det. Det er ikke så nemt, selv om vi troede, at vi ville kunne se den rage op, et eller andet sted. Men det kunne vi bare ikke. Vi var inde på en Cafe og få en Latte og et stykke kokoskage. Da vi opgav at finde Buddhaen, gik vi hen til hovedvejen.Vi var næsten inde i Hua Hin, og så gik vi hjem ad hovedvejen. På vejen var vi inde I Marked Village, og købe lidt forskelligt, og da vi kom til den tyske bager, var vi inde og købe et rugbrød og et par boller.
Da vi kom hjem, var vi meget trætte, selv om vi ikke havde gået lige så meget, som de andre dage.
Vi spiste lidt frokost, og slappe så af, med en morfar og lidt hækletøj. Senere drak vi kaffe, og ville så også gerne på internettet, men der var problemer med nettet i dag. Hver gang vi kom på, blev vi smidt af igen. Så det måtte vi også opgive.
Nu har vi lige været henne og hente vores vasketøj, og på vejen tilbage, inde i 7-eleven og købe mælk, æg og vand. Jeg synes vi køber vand næsten hver dag, selv om det er i 6 liters dunke, og det kun er til at drikke vi køber det. Vi købte også lidt frugt med hjem, fra en Frugtvogn. Mango og vandmelon. I forvejen har vi bananer og Pomelo.
Vi synes ikke vi er rigtig sultne i dag, så vi vil bare spise frugt til aften, når vi har været i bad,og så senere gå en lille tur.
Nu vil jeg så også lige se, om jeg kan komme på nettet og lægge dette ind i dagbogen.

Skriv et svar