Fredag den 11. Marts

Fredag den 11. Marts

I dag ville vi ikke lede efter Buddhaen, når han nu bare gemmer sig, når vi nærmer os ham. Så vi traskede bare afsted, ind til Hua Hin.
Da vi var kommet derind, kom vi forbi et lille marked, hvor der blev spillet højt musik. Der måtte vi selvfølgelig lige over og kigge. Der var en masse madboden, men også boder med andre ting. Liselotte havde skrevet en SMS til Mogens, hvori hun bad os om, at købe 2 par thaibukser med hjem. Mogens skrev så tilbage og spurgte om det skulle være fishermantrausers eller alm. Thai bukser, og hvilke farve hun ville have. Hun kender kun en slags thai bukser, og holder meget af rosa og gul, så nu må vi se, om dem vi køber er de rigtige og falder i hendes smag.
Vi fandt et par på markedet, som jeg synes er pæne, men om det er i Liselottes smag, ved jeg jo ikke.Vi venter med at finde et par mere til vi kommer til Bangkok.
Bagefter gik vi hen og fandt en cafe, hvor vi fik kaffe og en tallerken frugt.
Vi var løbet tør for ingefærshots, og de sidste par gange, hvor vi har været i det store supermarked, havde de ingen ingefær, og vi har ikke rigtigt set dem ande steder. Men sidst vi var i Hua Hin, var vi inde i en stor markedshal, hvor der var både frugt, grøntsager, fisk og også tøj og alle mulige andre ting. Her gik vi så hen, og fandt også nogle ingefær. De var godt nok ikke så store, men bedre end ingenting, Vi kunne så til gengæld ikke finde citroner (kun Lime), men dem kan vi få i Tesco Lotus ( det store supermarked), og der går vi jo lige forbi på hjemvejen. På vej rundt på markedet, fandt jeg også en pincet. Jeg har en med hjemmefra, men den er blevet dårlig, så den ikke kan holde fast i det, man gerne vil hive ud. Jeg havde prøvet at se efter en i 7-eleven og i Tesco, men kunne ikke finde nogen, og da jeg prøvede at spørge efter en, forstod personalet ikke, hvad jeg mente. Men nu fandt jeg en, så det er dejligt.
Bagefter gik vi lidt rundt, og var også inde og købe noget solcreme til Mogens. Han ville gerne have et bestemt mærke, som han viste, at de havde inde på et apotek her i Hua Hin.
Senere gik vi hen i den gade, hvor vi boede sidst var var her, og gik ind og spiste på en restaurant, som lå lige i nærheden. Vi har været der før, og der er altid mange mennesker, for maden er god. Her fik Mogens en kokussuppe med kylling og jeg fik rød karry med kylling. Dejligt.
Så gik vi hen på City Beach Hotel, og lånte et toilet, inden vi gik hjemad.
På hjemvejen var vi så inde i Marked Village, Tesco Lotus og købe citroner og gurkemejerod til shots og lidt småkager til kaffen. Hjemme igen var klokken allerede blevet halv fem, så vi drak kaffe og medens så hvilede sig lidt, så rensede jeg ingefær og gurkemejerod og skrællede citron og sat det over, så det kunne simre i 45 minutter. Jeg ville lave en dobbelt portion, så vi også har noget i Bangkok, men da her kun er en lille gryde, som kun kan rumme lidt over en liter, måtte jeg koge det i to omgange.
Vi var som sædvanligt trætte i benene, efter at have gået så længe, og jo også bare havde dasket rundt i byen nogle timer, så vi gad ikke gå ud og spise, men spiste bare noget brød med skinne og ost, og lidt Nutella. Os så slappede vi ellers bare af, hørte P5 på telefonen, og så hvad der ellers var kommet. Vi fik også lidt is til dessert, inden vi gik i seng, ved halv elleve tiden

Skriv et svar