Lørdag den 12. Marts

Lørdag den 12. Marts

I dag gik vi til stranden, men efter en times tid måtte vi give op, p.g.a. Vind og sandstorm. Så gik vi hjem og lagde os ved poolen i et par timer.
Ved totiden gik vi op, og til træningstøj på, og gik så i fitness rummet fem kvarters tid. Godt svedige gik vi så op, og tog en kop kaffe, inden vi gik i bad. Så slappede vi af, kiggede lidt på hvad der var af nyheder på telefonen, og ved seks halv syvtiden gik vi afsted hen til vores foretrukne massage sted.
Efter en god omgang massage, gik vi hen til den indiske restaurant, og den var sørme åben og der var plads til os, men det var nok også fordi klokken efterhånden havde passeret otte.
Vi bestilte to Nanbrød, et med hvidløg og et med hvidløg og ost, 1 x Chicken Tikki Marsala og 1 x Lam Masala, og dertil to store Erdinger Dark øl. Det dyreste vi endnu har spist og drukket, men 745 Bath, var da alligevel ikke så galt, for sådan et dejligt måltid. Det var også temmeligt meget, så vi var godt mætte, da vi gik derfra.
Nu er vi så hjemme igen, og klokken er efterhånden blevet 22:00. Her er godt nok dødt herudaf, når klokken har passeret 21:00. Næsten alt er lukket, lige med undtagelse af 7-eleven og pande kage manden, der står uden for 7 – eleven. Så nu er den dag også gået, og inden vi får set os omkring skal vi videre til Bangkok. Tiden går utroligt hurtigt, selv om man ikke rigtigt laver noget. Så godnat herfra.

Skriv et svar