Søndag den 13. Marts

Søndag den 13. Marts

I dag gik vi bare ind til Marked Village, men lige overfor markedet var vi inde og se på Dvaree Hotel. Det var rigtigt lækkert. Med pool både på 2. Og 4. Etage. På 4. Etage var det også fitness rum og en bar. Når vi nu var der lånte jeg lige et toilet, inden vi gik videre over til markedet.

Hr gik vi ind på en cafe og fik 2 latte og to chokoladekager. 368 bath, det synes vi var dyrt. Dyrere end det meste mad vi har spist, men OK det smagte godt.

Nede foran supermarkedet, opdagede jeg, at der var en bod, der solgte Sticky Rice, så jeg blev jo nødt til, at købe sådan en portion med hjem, efter at vi havde været inde og købe juice, ost, skinke mm. I supermarkedet.

Vi købte også nogle boller hos bageren, der også ligger lige ved supermarkedet. Hvis man vil have noget brød, som ikke bare er helt blødt og Hvidt, men lidt grovere, er det ret dyrt, men vi kan ikke klare det bløde hvide brød, og så må man jo betale hvad det koster at få noget der er lidt grovere.

Så gik vi hjem og lagde os ved poolen et par timer, inden vi gik op og drak eftermiddagskaffe. Så slappede vi af indtil ved halv syv tiden, hvor vi gik i bad og gjorde os i stand til at gå ud og spise. Vi gik de 1,5 – 2 km. Hen til en gade, hvor der ligger flere gode spisesteder, og hvor vi har spist flere gange. Det er også i den gade, at vi var på inder restaurant i går, men den var lukket i dag. Vi igen på et Pizzeria, der ligger lige ved siden af inderen, og hvor også har været før. Her fik vi hvidløgsbrød, kyllingespyd og Musseman, og to cola light. 320 Bath. Kyllinge spyddene var faktisk de dyreste, de koster 100 Bath, men så er der til gengæld også 6 stk. Med lidt ristet brød, nøddemixsovs og lidt agurkesalat til. Rigtigt dejligt.

Da vi havde spist gik vi hjem igen, og ny sidder vi og nyder en rom og cola, medens jeg skriver dagbog, og Mogens studerer sin telefon. Så nu sker der nok ikke ret meget mere i dag.

Skriv et svar