Mandag den 14. Marts

Mandag den 14. Marts

I dag gik vi til stranden. Det blæsten godt nok stadig, og vandet var trukket langt ud. Men vi blev alligevel dernede en 4 timers tid. Men vi var godt sandede til, da vi pakkede sammen.
Det var så meningen, at vi skulle have været i fitness rummet og træne, men da vi gik forbi, så vi, at der var flere derinde, og så gad vi ikke, for det er ikke ret stort, og da der kun er to gåbånd, en cykel, en crossmaskine og en bænk og vægte, går man bare i vejen for hinanden, og kan ikke komme til det, man gerne vil bruge. Så må vi se, om vi i stedet for kan komme derned i morgen.

Så vi gik bare i bad, drak eftermiddags kaffe og slappede af, indtil det var på tide, at gå hen med vasketøj, og ned til vores søde massagepiger. Efter massagen var vi henne og spise, samme sted som i går. I dag fik Mogens Musseman, jeg Panangkylling og hver fik vi en cola light. Og så gik vi hjem. Så nu sidder vi som sædvanlig med I-Pad og Telefonen. Medens vi får en rom og cola.

Skriv et svar