Tirsdag den 15. Marts

Tirsdag den 15. Marts
I dag gik vi i fitness rummet fra morgenstunden inden vi spiste morgenmad. Vi børstede bare lige tænder og tog så vores træningstøj på, og gik ned og trænede i 1 1/2times tid. Der var ikke nogen dernede, da vi kom, men det varede desværre ikke så længe, så kom der en anden mand også. Det var lidt irriterende, for da jeg gerne ville slutte af med at gå på gåbåndet, brugte han det. Så måtte jeg tage cyklen i 10 minutter til Mogens var færdig på det andet gåbånd, og bagefter tage 10 minutter på det bånd han havde gået på. Jeg startede også med at tage 20 minutter på cross maskinen. Så det var OK, men lidt irriterende, at man ikke kan tage tingende i den rækkefølge man gerne vil.
Efter endt træning gik vi op, og Mogens lavede morgenkaffe m.v. Medens jeg gik i bad. Senere ik Mogens i bad medens jeg så fik vasket op og ordnet lidt andet.
Så gik vi tur. Ud mod abebjerget, men der hvor vejen deler sig, lidt før abebjerget, gik vi den modsatte vej af abebjerget. Og det var godt, for lidt længere oppe d vejen, fandt vi et tempel, med en masse buddhaer. Både en kæmpestor en og en masse mindre.
På vejen tilbage var vi inde og få en Latte og delte en brownie på en cafe. Lidt længere henne ad vejen, var der en bod, som solgte karameller, ligesom dem vi købte på Koh Chang. Dem måtte vi selvfølgelig også have nogen af.
Da vi var næsten hjemme købte vi også lidt bananer og Pomelo ved frugtvognen, som står på en sidevej næsten hvor vi bor.
Så slappede vi bare af, spiste lidt frugt, fik eftermiddagskaffe, og hvilede, hæklede og kiggede på telefonerne indtil det var tid til at gøre sig i stand til at gå hen og spise.
Vi ville først lige hente det vasketøj vi indleverede i går. Det skulle være færdigt ved sekstiden. Og så ville vi gå hjem med det inden vi gik ud for at spise. Men da vi kom hen til vaskeriet, var der lukket, selv om der stod på døren, at der var åbent fra 07:00 til 19:00, og kokken var 18:20. Så nu må vi gå derhen i morgen formiddag i stedet for.
Da vi så ikke skulle bære på vasketøjet, gik vi direkte videre hen til madmarkedet i Marked Village, for vi havde stadig nogle Bath på vores kort, så dem ville vi bruge til aftensmad. Vi fik Pad Thai spaghetti med rejer og Pad Thai Nudl med rejer og drak bare vand til. Bagefter gik vi hen på Mc’Dannald og fik 2 Sundae ICE. Inden vi spiste is, var vi inde i supermarkedet og købe noget skinke, og da vi kom hjem måtte vi også lige ind i 7-eleven og have 6 liter vand med op.
Og nu sidder vi så igen og drikker en rom og Cola, medens Mogens kigger i et blad og je skriver dagbog.
Så nu er denne dag også snart slut, og i Morgen er det vores sidste hele dag her i Hua Hin, inden vi på torsdag kører til Bangkok.

Skriv et svar